Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronsiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronsiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros350 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronsiolit
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 16:54
Hocam merhaba 
3 yildan fazla takipcinizim ve sukurler olsun ki 6 yasindaki oglum 3 yildir agzina tek kasik ilac almadi sayenizde.Artik hastaliklari daha hafif atlatiyor ve inanin artik oksurdugunde  balli limon bile vermiyorum biliyorum ki kislar boyle gececek yazin duzelecek .ama malesef 13 aylik oglum icin bu kadar rahat davranamiyorum gerci o da dogdugundan beri tek kasik ilac icmedi ama surekli bitmek bilmeyen bir balgami mutlaka ayda bir ateslenmesi mevcut.zaten balgam kaynakli hiriltisi devam ederken pazar gecesi ateslendi 39 civari uyudu ama uyaninca huysuz oldugundan 1 tane  fitil koydum.solunum sayisi 40-45 civarinda gunduz ates yok.2 gecedir var simdi de cikacak gibi bu 3 .gece  ve wheezing denilen hisiltili nefes verme oldugu icin dr a goturdum bugun.doktor bilateral sibilan raller duydu sirtinda.bronsiolit olmus dedi halbuki ben hic ilac kullanmadim.ve ventolin nebul verdi verirkende rapor cikariliyomus astim teshisi ile veriyoruz raporu.ama cocugunuz astim degil korkmayin dedi

Düzenleyen barbaros350 - 09 Oca 2018 Saat 17:27
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 17:20
Esimle her cocuklar hastalandiginda kavga dovus halinde kaliyorum o nedenle malesef nebulu almak zorunda kaldim ama daha kullanmadim.bronsiolitte grip cigerlere inmis oluyor ya hocam peki biz bu nebulu kullanirsak zaten grip cigerlere inmis daha kotu ne olabilir.cocugun balgami bir turlu gecmiyor wheezing sesi beni urkutuyor.buyuk oglumdada oluyordu ama bu kadar kucuk degildi.bebek soz konusu olunca endiseleniyorum.halbuki grip asimizida olduk.demir kullanmiyoruz.atesi yokken genel durumu iyi anne sutu aliyor zaten dogru durus yemek yemiyor bol bol emiyor.burnu baly tarzi yapisik sumuk dolu.sf damlatip temizliyorum.balgam disi oksuruk cok yok.hicam esime soz gecirmem icin lutfen kisada olsa bir cevap yazarsaniz cok mutlu olurum.sevgiler
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 18:05
Ha birde hocam simdi prospektusune baktim bronsiolit kelimesi hic gecmedigi gibi 18 ay alti bebeklerde klinik etkililigi belirsizmis ne yani benim cocugum deney tahtasi mi.birde hocam gercekten bronsiolitse neyden fayda goruruz
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2018 Saat 01:26
Hocam merhaba inanin sizden gelecek cevabi bekliyorum nebulu kullanmadim ama etrafim susmuyor caresizim oglumun hisirtisi artiyor sanki lutfen hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117312
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2018 Saat 06:37
1-  "..  ve ventolin nebul verdi verirkende rapor cikariliyomus astim teshisi ile veriyoruz raporu.ama
cocugunuz astim degil korkmayin dedi.."  Goruyorsunuz degil mi sahtekarligi!! Alismis, kudurmustan
beterdir!!! Astim olmadigi halde illaki o kahrolasi ilaci verecek.. Sahtekarin onde gideni!
SAKIN verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin..
2- Evet!!!  Deney tahtasi diye kullaniliyorsunuz.. Sirf ilac firmasindam komisyon(rusvet) alabilmek icin,
her turlu ahlaksizligi yaparlar!!
3- Bronsiolit'in bir tedaviye ihtiyaci yoktur, kendiliginden gecer..Grip gibidir.. 
4- Hisirtisi artarsa artsin!!!  Ne olacak?? Sakin o etrafindaki ahmak cahillere kanma!!  Onlar sirf vakt-i 
zamaninda, yedikleri kaziklari kabul etmemek icin, herkesi kendileri gibi ahmak pozisyonuna sokmak
istiyorlar. O sahtekar doktorlara cok guveniyorlardi ya!!!!  Gorsunler simdi ne kadar ahmak olduklarini..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.