|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meteeren56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meteeren56
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 21:08 |
mrhb hocam oglum27 aylik kusma ve ishal basladi arkasindan ates oldu.3 gun bekledim dr gittik gaita da rota pozitif cikti.cefamed gunde 1gr 5 gun verdirdi.antibiyotik bitti ates cikti yine39.7lerde dusmedi gittik tekrar busefer kriptik tonsilit dendi sulcid 250mgx2 baslandi 3 gun .crp115 wbc14 enfeksiyon cok dedi.ama bu mantigima uymuyor cok uzuluyorum 2 yas cocuk 5gr cefamd ustune sulcid.ne yapmaliyim yardim lutfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunya'da bir tek;Turkiye'deki boyle AHMAK doktorlar, 1- Rotavirus enfeksiyonuna antibiyotik verirler.. Pust sanki "menenjit" tedavi ediyor!! 2- 27 aylik cocukta; "kriptik tonsillit" teshis ederler.. 3- 27 aylik bir ccukta; WBC'nin ust sinirinin: 17 oldugunu bilmez.. Cocugunuz basindan beri Viral enfeksiyon geciriyor.. Rota asisini NIYE yaptirmadiniz??? Butun ilaclari KESIN... Bu cahil doktoru cok mu aradiniz??? |
|
![]() |
|
meteeren56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meteeren56
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yeni gordum cok tsk ederim .bende viral oldugunu dusunuyorudm.cok sglun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|