Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Islık sesı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumIslık sesı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Islık sesı
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 00:05
Hocam kızım 2,5 yaşında. Bı saat oldu yatalı odadan ıslık sesı geldı gıttım ağız kapalı burnundan nefes alıyor. Nefes verırken bıldıgınız ıslık sesı cıkıyor ara ara. bısey kaçmadı bogazına kesık kesık öksürük de duymadım hıc gündüZ. Kaç gündür burnu yoğun akıyor. Göz nezlesını yenı atlattı. Öksürük ateş Yok. Bır ay önce grıp olmuştu.burnu bıraz tıkalı seslı nefes alıyor. Islık sesı ılla bogaza bısey kaçmasından mı olur bu grıp nezle halınden olmaz mı?

Düzenleyen Mamafi - 05 Oca 2018 Saat 06:38
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 00:30
Şimdi serum fizyolojik sıktım o da genizde akıntı yaptı oksurttu uyku halıyle . Balgam çıkarmaya çalıştı. Islık sesı yok şu an. Gece boyu nefesını takıp ettım. Solunum sıkıntısı ve o ses olmadı hocam. Uyandı keyfı de yerınde.

Düzenleyen Mamafi - 05 Oca 2018 Saat 11:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 19:21
Burnunu kapatip, agizdan nefes almasini sagladiginizda, "islik sesi" kaybolursa, ses kaynagi BURUN
demektir...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.