|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilamazl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2018 Saat 19:24 |
Selamlar hocam,oğlum poposunun acıdığını söyleyince baktığımda kızarıklık disinda makat çevresinde beyaz küçük sayıca 9-10 gibi küçük yağ bezesine benzeyen ama sert pütürler gördüm çok acidiğini soyledi ,ben bebeklogindn beri Sudocrem kullaniyorum onu sürdüm.Nedir ne yapmak lazim yardimlariniz ricadir.Sevgiler.
https://i.hizliresim.com/7yOW3Y.jpg Düzenleyen ilamazl - 02 Oca 2018 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
ilamazl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada bir de acayip ağiz kokusu var,bu aslinda uzun,zamandir var.Gerçi diş fircalamiyor ne yaparsam yapayim artik karismiyorum da...Ama sanki mideden gelen bir ekşimsi koku gibi bunun sebebi yani ağiz kokusunun sebebi ne olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Cildiyeci gorsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|