|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemkb61 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemkb61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2017 Saat 14:14 |
Hocam 4.5 yaşında kızım ağır grip geçiriyor söylediklerinizi yapıyorum ama aşırı öksürüyor bir başlayınca nerdeyse 1 saat boyunca aralıksız öksürüyor.İlk başlarda ateşi vardı ateşini düşürmedim şuan ateş yok zaten.Dün akşam kulağım tıkandı dedi ve burnu kanadı.Doktora götürmediğim için büyüklerle mücadele ediyorum.Kayınpederim bu çocuğa birşey olursa diye beni tehdit etti bağırdı çağırdı.Bunlara yenilip doktora götürmek istemiyorum.İliadin pediatrik burun spreyi başladım limonlu bal perebron veriyorum hocam öksürüğü tutunca da sıcak buhar yapıyorum başka yapmam gereken birşey var mı hocam öksürüğü aslında 1 aydır var ama son bir hafta daha kötü oldu iştahı da kesildi birşey yemiyor çok zayıfladı :(((
|
|
![]() |
|
ozlemkb61 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemkb61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hala burnunu sümkürünce kan geliyor bu normal mi doktora götürmeli miyim ne yapmalıyım? 😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemkb61
Hocam bugün kızımı 1 saatliğine büyüklere bırakmak zorunda kaldım o arada benden habersiz acile götürmüşler doktor röntgen çekmiş ciğerlerine indi demiş macrol ve sudafed yazmış bu ilaçları kullanacaksın diyorlar eşimde onlarla aynı kafada ne yapmım lazım doktor bey lütfen bana bir akıl verin:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cigerlerine inse, ilaclarla dusmeyen cok yuksek ATES olur... SAKIN o ilaclari vermeyin.. Bilhassa Sudafed'i KASTEN vermis ki, 7-10 gun sonra hakikaten cigerlerine insin de, hastaneye yatirsin!!!.. SAKIN o ilaclari kullanmayin... Grip iyilesirken olusan ODEM nedeni ile burnunu karistirdigi icin kanama oluyor.... Eski mailleri mutlaka okuyun.. Burun icin; SiccNasal krem kullanin. Tikanma oldukca, surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemkb61
Bana ayırdığınız kıymetli zamanınız için çok teşekkür ederim hocam cevabınız benim için çok önemli keşke sizi daha önce tanısaydım💐
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|