|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2017 Saat 11:31 |
İyi günler Kadir Hocam
Kızım 5 yaş 9 aylık okuldaki ikinci yılımız . Şu ana kadar hep grip ile ilgili anlattıklarınızı yaptım ve antibiyotik kullanmadım .Bu sefer sorma ihtiyacı duydum .3 gün önce su gibi burun akıntısı hafif ateşli seyreden hastalık birden düşmeyen yüksek ateşe dönüştü. 24 saat yaklaşık inatçı yüksek ateş ve balgamlı öksürük başladı. Eve doktor geldi muayene etti .boğazı kıpkırmızı ve şiş anjin ve bronşit başlangıcı dedi antibiyotik şart dedi. Vermedim ama size sormadan içim rahat etmedi bu sefer . Burun akıntısı bugün koyu ve sarı .Ne dersiniz hocam ? ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Poposundan sallamis!!! Kabahat; bunlari doktor diye sokaga salanlarda!!! 1- Antibiyotik gerekmiyor.. 2- "Anjin" in kelime manasi, "AGRI" demektir.. Bir teshis degildir. 3- Bronsit; ya vardir, yada yoktur.. Turkiye'nin SAHTEKAR doktorlari, sirf Grip teshis etmemek icin, bu salakca terimi kullanirlar.. Yok; Zaturre baslangici, yok;Astim baslangici, yok;Bronsit baslangici gibi tabirler kullanirlar. Anlasilan; kendilerinde herhangi bir ILIM olmayinca, isi "Falciliga" doktuler, gaipten haber verir oldular!! Nereden bilivermis, Bronsit olacagini?? Soytari bunlar. Gribin sonuna gelmissiniz, sakin o doktorun verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Paranizi telef etmissiniz. |
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
Aslında ben artık anlatılanlara kanmıyordum ama ilk kez bademcikleri çok şişti o beni korkuttu antibiyotik olmazsa kötü sonuçlar çıkar diye uyardılar .o yüzden sormak istedim .teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Korkutur tabii.... Ya cok CAHIL, yada sahtekarin onde gideni!! 1- Bademcikler hastalik yapmiyor! Bademcikler; Lenf bezleri oldukleri icin, cocuklardaki atesli HER bogaz enfeksiyonunda, buyurler. Zamanla, cocuklarda Antikorlar(bagisiklik maddeleri) olusunca, kuculecekler. 2- Bademciklerin alinmasi ile, bir daha hasta olunmaz diye bir sey yoktur. Bu yalani dunya da bir tek Turk doktorlari uydururlar. 3- ASO; her Streptokok enfeksiyonunda yukselir. A-Grubu harici Streptokjoklar bile yukseltir.. 4- Dunya'da bir tek Turk doktorlari ASO dusurmek icin tedavi verirler. ASO'nun bir cins "Antikor" oldugundan haberleri bile yoktur. 5- Streptokoklarin, Bademcikler varmis veya yokmus, umurlarinda degildir.. Mumkun olsa da, dogumda Bademcikleri alsaniz bile AYNI sayida bogaz enfeksiyonlari hem de daha siddetli olur. Bademciklarin alinmasi hastaya hicbir fayda saglamaz. 6- Devamli , her ateslendiginde, Antibiyotik kullananlarda, bagisiklik gelisemez, o sahislar cok uzun sureler devamli doktorlara gitmek zorunda kalirlar. Zaten, gaye de BUDUR!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|