florürlü vernik uygulaması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ayemel
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2017 Saat 17:56 |
Hocam iyi günler
Forumda önceki sorulara baktım. sormadan önce. Fakat ücret konusunda türkiyede insanların kolay kazıklandıkları için ikiniciye uygulamaya çağırıp bizi kekleyebilceklerini yazmışsınız. 2 soru sorun demişsiniz. Öğrendim 1- yılda 2 kez uygulanması gerekiyormuş. Çürük riski yüksek çocuklarda yılda 4 e çıkabiliyormuş. 2 - Uygulama tamamen ücretsizmiş. Sorularınızı sorup bu cevapları aldım. Şimdi kendi sorularıma geçip tavsiyenizi alırsam sevinirim :) 1- Amerikada 75 usd olan uygulama orda nasıl ücretsiz oluyor demişsiniz . burdan uygulamaya güvenmememiz gerektiğini mi çıkaralım. Ne demek istediniz. 2- Ben 3-4 yaşlarındayken sizin tavsiyenizle zymflour kullandım. ama sadece 1-1,5 sene kadar sonra devam etmedim. Şimdi 6 yaşında. Bu uygulamaya izin verelim mi? Vermeyelim mi? Teşekkür ederim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118644 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ucretsiz olduguna gore yaptirin. En kotu ihtimal ile, etki etmez.. Zarari olmaz.
Burada TEK dis icin $75. aliyorlar ..O dogru!. Burada dikkat cekmek istedigim husus; discileri islerine geldigi sekilde nasil yalan soyledikleridir.. Zymafluor zararli ama, Vernik zararsiz nasil oluyormus??? Esasinda her ikisi de zararsiz ama, once soyledikleri yalanlari nasil yalayip yutacaklar , onu merak ediyorum. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|