|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2017 Saat 13:36 |
Hocam Merhabalar; hoş geldiniz; gözümüz yollarda kaldı.. hocam 3 senedir kızımızın bacağında bu şekil lekeler var...yazın olmuyor.. bütün yaz didim de denizdeydik.bacağında çok ufak bir leke vardı..ekimden bu yana çoğaldı yayıldı bu kadar oldu. doktora götürmüştük geçen sene kışın. kurulukdan oluyor dedi..ama tek bacakda olunca biz size danışalım dedik...neden tek bacakta oluyor.. onu da bilemiyoruz...çok yaygın ve kötü görünüyor.. henüz 4,5 yaşında..17 kilo ve 109 cm. boyunda bir kız çocuğu.. Düzenleyen leyli - 10 Kas 2017 Saat 13:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O beyaz bolgelerde, "pigment"(derideki renk hucreleri) yok!! Saglam deri kisimlari guneste esmerlesince, sizler aradaki farki gorebildiniz. Yoksa, o durum devamli vardi.. Saglam derideki gunes esmerligi (zamanla)duzelince, o beyazliklari gene fark edemiyeceksiniz. Bazilari zaman icinde kendiliginden duzelebilir... |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 2 sene önce de çıkmıştı..sadece kışın çıkıyor..soğuklar başlayınca..2 sene önce deniz bronz ten yoktu hocam...eylül ekim gibi normaldi...kışın çıkmıştı..ilk mardin de gösterdik kuruluk demişti...şimdi manisadayız...üniversite hastanesinde gösterdik kuruluk dediler...denizde bronzlaştı evet ama o zamanlar yoktu...daha yeni çıkmaya başladı..ben yazın duştan sonra bolca nemlendiriyordum..şimdi nemlendirici sürmüyorum... hocam bir de ben annesiyim ve benim de kuru bir tenim var...kozmetik de kullanmak istemiyoruz..kızım ve kendim için vücudumuza ne kullanalım..kızımın yüzüne ara ara mustela nemlendirici sürüyorum..şimdi baktım...1 haftadır yüzünün sağ yanağında ufak bir leke belirmeye başladı...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lekeler icin, hicbir sey yapamazsiniz. Nemlendirmek icin, her turlu nemlendirici olur, markasi onemli degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|