Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kac gun yeterli?(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkac gun yeterli?(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
papatyam13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 186
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı papatyam13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kac gun yeterli?(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 09 Kas 2017 Saat 19:24
Hocam kizimin oksurugu ile bas edemedik balgamli oksuruk o kadar artti ki geceleri uyuyamadi ve hep kustu.en sonunda kendini o kadar zorladi ki gozlerinde kanama oldu.ben de istemeye istemeye bricanyl verdim bir umut.sali aksam basladim toplamda alti ogun verdim ilaci 3. gun itibariyle.dun aksam biraz  rahatladi.ama hala boguk boguk oksuruyor.hadisenin cigerlere inmesinden korkuyorum.bu ilaci en az zararla en fazla kac gun verebilirim hocam?
Tesekkurler.
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120315
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2017 Saat 19:37
Bricanyl oksurugu kesmez, bronslari genisletir. 
Balgam olusmasi ise, viruslarin mevcudiyetine baglidir. Viruslar Akcigerlerden atilinca, balgam ve oksuruk
bitecek. 
Ilaci kesip bir bakin bakalim, kendiliginden mi rahatladi, yoksa ilacdan mi?? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.