Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Herpangina ağır  dudak iltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHerpangina ağır dudak iltihabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Herpangina ağır dudak iltihabı
    Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2017 Saat 14:43

Merhaba hocam. Bayramınız kutlu olsun. Benim 8 yaşında 21 kg kızıma 2 yaşındaki kardesinden hastalık bulaştı. 2 yaşındaki götürdüğüm Dr boğaz enfeksiyonu yayılmış dedi fakat sizin mesajlarınizi okuduğumda herpangina olduğunu öğrendim. Fakat onun dudaklarında çıkmamıştı. 8 yasindaki çok ağır geçiriyor 5 gün ateş sürdü. Sonra dudağı giderek daha kötü oldu,diş etleri ve dili de. Ayrıca ağır ağız kokusu var. Yemiyor,içmiyor. Sizin mesajlarınızı okuyarak pyraldin zovirax aldım fakat bu aşamada bi işe yarar mı? Dr fito krem ile fuggy kremi karıştırıp sürmesini söyledi. Ayrıca gargara verdi. Onları da kullanıyorum fakat bu dudağa ne kullansak iyi gelir bilemedim.yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Düzenleyen semah - 01 Eyl 2017 Saat 14:57
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2017 Saat 18:50
Bu; Fuggy krem SAHTEKARLIGi,  bu senenin mahsulu!!
Bu krem; hem mantar ilaci hem Kortizon ihtiva eder..
Bilhassa Virutik hadiselerde, bu ve benzeri kremler kullanilirsa, durum cok vahim hal alir...  
Bu hale gelmesi; Fuggy krem yuzundendir!!  
Nasil olurda bir Turk cocuk doktoruna kanip da; verdigi ilaci kullanirsiniz??? 
SADECE; Zovirax UCUK kremi kullanin.. 
O her iki kremi de cope atin, bir daha da ne sebeple olursa olsun kullanmayin... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eyl 2017 Saat 05:38
Yukarı Dön
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2017 Saat 19:48
Teşekkür ederim hocam. Kimse bilmediğini kabul etmiyor. Antibiyotik ve Grip ilacı bile verdiler. İki doktora götürdük. Sizden öğrendiklerimle onları icirmedim ama kremleri kullandım maalesef.
Zovirax kremi günde kaç kez sürebiliriz hocam?
Yukarı Dön
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2017 Saat 03:39
Hocam kusura bakmayın sanırım oynadigindan kanamalı oldu yaralar çok kötü durumda. Bişey yedirip iciremedigim için uyuşukluk var. Hep yatıyor. Bazı kaynaklarda acil hastaneye gidilmeli denilmiş. Ne yapmalıyİz hocam? Bayramdan önce iki çocuk dr götürdük geldiğimız nokta bu oldu. Şimdi hastaneye acile götürmeli mi? Çok endiseliyim. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2017 Saat 05:59
  "....Bazı kaynaklarda acil hastaneye gidilmeli denilmiş...."
Ne yapacaklarmis????  Otel hizmeti verecekler, korkutacaklar  VE, Sadece paranizi alacaklar... 
Zovirax kremi 4 saate bir, butun dudagina surun. Sadece, gece: 04:00 civarindaki dozu surmeyin..
 O kahrolasi KORTIZON cocugu mahvetti!! 
8 saat sonra, duzelmeye baslayacak. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eyl 2017 Saat 06:02
Yukarı Dön
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2017 Saat 10:12
Çok sağolun hocam içimi rahatlattiniz. Çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.