|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2017 Saat 16:32 |
https://i.hizliresim.com/mkB9Z8.png Hocam kızım 4 ay 8 günlük dünkü rutin dr kontrolünde dr'umuz kızımızın kilosunu az buldu ve idrar tahlili istedi kilo 5850 geçen ay 5500 idi(doğum kilo 2800 boy 48) idrar yolu enf varsa kilo alımı o nedenle az olabilir dedi. Bugün çıkan sonuca görede ant . Başla dedi ama sizden öğrendiğim kadarı ile nitrit negatifse enf yok. Bu durumda ne önerirsiniz . Bebeğin çok ağlamasıda bundan olur dedi. Ayrıca hocam yine sizin bilgileriniz ışığında üç gündür kızıma inek sütü vermeye başladım ilk gün 30 cc yarsını sulandırıp verdim herhangi bir reaksiyon olmayınca günde 60 cc yarısını sulandırarak veriyorum içiyo devam edeyim mi . Şimdiden teşekkür ediyorum saygılar... ( ilacın ismi zimaks100 mg günde 1 kez yarım ölçek)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin o aptalin yalanlarina kanip, ilac baslamayin.. Guduk akli ile, sizi abone etmeye calisiyor!! Akli sira: Antibiyotigi kullandiktan sonra (ucretsiz Kontrol suresi de gecmis olacak), tekrar "-ACABA iyilesti mi??? " diye tekrar gideceksiniz, tekrar "Idrar Tahlili" yapilacak... Bakin ki su ise, gene idrarda "Lokosit" cikacak {Nitrit gene :(-) cikacak} ve size bu sefer IGNE seklinde antibiyotik verecek.. 10 gun sonra, tekrar gittiginizde, bu sefer, idrarda; "Pseudomonas" ureyecek!! Cocugu hastaneye yatiracaklar!! Son 1 haftadan beri yazilanlari okuyun, orneklerini goreceksiniz.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ağu 2017 Saat 04:25 |
|
![]() |
|
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razı olsun minnettarız size. Zaten dediğiniz gibi kontrole çağırmıştı on gün sonra 😔 Ama bizim için siz ne derseniz o kullanmam tabiki yazdıklarınızı okurken bile korkuya kapıldım Allah yaşatmasın ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|