|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2017 Saat 12:07 |
![]() Hocam iyi gunler.yegenimin 1 gun suren atestenden sonra resimdeki gibi dokuntuleri oldu.dizinde poposunda cenesinde karninda var.ben fotograftan su cicegine benzettim ama ilemiyorum Bu arada yegenim 10 aylik erkek hocam. Annesi el ayak hastaligi mi diye suphelenmis ama dizi ve poposunda da var diye o degilir diye dusunduk
Düzenleyen zeynep.ipek - 21 Ağu 2017 Saat 12:24 |
|
![]() |
|
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Giderek yayiliyormus.kafasinda da varmis.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su ciceginde: Dokuntuler; karinda ve sirtta en fazladir, etrafa gittikce dokuntu sayisi AZALIR.. Sacli deri de bile dokuntu vardir. Dokuntuler; yumusaktir, hafif elinizi surtmekle bile acilir, icinden su cikar.. Bocek isiriginda: ASLA, kapali yerlerde dokuntu olmaz.. Kol ve bacak gibi acik yerlerde olur. Elinize sert olarak gelir, ellemekle acilmazlar. Su cicegi is: hemen Zovirax(veya Asiviral) surup baslayin.. Gunde:5x yarim olcek(2.5ml) alacak. Yani: 4 saatte bir vereceksiniz, ama gece 04:00 civarindaki dozu vermeyeceksiniz. Bocek isirigi ise; Fenistil jel surun... SAKIN, Sucicegi dokuntulerine, Ovadril, Caladryl gibi losyonlardan SURMEYIN.. Kasinti artinca dus aldirin, Kese veya Lif KULLANMAYIN.... Bebek yikar gibi yikayin.. Terinin tuzu gidince, kasinti da gider. Eski yazilari okuyun. Daha dun bunlari anlattim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|