|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseno1212 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulseno1212
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2017 Saat 14:59 |
Değerli Hocam iyi günler 31 haftalık sezeryanla dünyaya gelen ve şuan 22 aylık olan ikiz kızlarımın koruyucu ailesiyiz.Hiç anne sütü almamışlar.Hastane ve yuva süresince çok sayıda ilaç kullanmışlar.10 aydır birlikteyiz kızlarımla.Çok şükür sayenizde hastalıkları sf-illiadin-cold mix le atlatıyor beslenmelerini ise sütü ve eti garantileyip ne verebilirsem şeklinde devam ediyoruz. Size çok şey boçluyum.Rabbim sizden razı olsun..3 sorum olacak size.. 1-)Persentil tablosuna bakıldığında boyda düşüklük çıkıyor ancak sizde değerlendirebilir misiniz? Doğum kilo-boy 13 ay kilo-boy 22 aylık kilo-boy 1.kızım 1.550kg - ? 7.5kg-73cm 11kg-80cm 2.kızım 1.750kg-? 8.5kg-72 cm 12kg-81 cm 2-Zymaflour yeni getirtebildim.Direkt günde 2 adetle başlayalım mı? 3-Dvit 3 Ocak ayında 1'er ampul içirmiştim ancak hiç ölçtürmediğimden şu an ne seviyede bilmiyorum. Bir ölçtürelim mi yoksa yılda bir ampül devam mı edelim? Şimdiden çok teşekkür ederim..Saygılarımla |
|
ikiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Super bakim gormusler!!! Bu ayda, ZATEN: Boy:81.5cm, Kilo:11.3kg'dir.. Bundan iyisi "Can sagligi"!!! 2- Zymafluor 0,25 olandan, 2 yas bitene kadar gunde :1 tane verin, 2 yas'dan sonra, 2 tane verin. 3- Sirf; D vitamini icin, Kan aldirdiginiza degmez!! Senede 1 Ampul icirin, sonra bir vakit, kan aldirmak icap ettiginde baktirin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|