|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2017 Saat 17:45 |
Merhabalar Kadir bey.
20 şubat 2014 doğumlu bir oğlum var.hamileligimin 40.haftasinda 3.200kg doğdu, boyunu hatirlamiyorum ama onu da normal demişlerdi.Fakat şuan boyu 92cm ve kilosu da 13,5 kg...Aslında çok önceden de sormuştum size, fotoğraflarini yollamistim...sizin boy kilo cetveline baktigimda da fark epey var.Ikibucuk yasindaki çocuk gibi görünüyor.Ve bu fark zaman geçtikçe daha fazla açılıyor.Sizin cetveliniz ile karşılaştırıp sorduğumda oradaki rakam ile aradaki fark 3 cm di.Şuan yasina gore ortalama sınır arasındaki fark 5cm. Bu duruma çok üzülüyorum.Ne yapmaliyiz.Bi hastaneye falan götürüp değerlerine mi baktirsak.Bize bir yol önerebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar hic vermedi iseniz; 1 Ampul Dvit3 icirin, 2 ay sonra boyuna tekrar bakalim.. Ara hala aciliyorsa, gostermeniz gerekir.
|
|
![]() |
|
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey yine geçen yıl bu zamanlar size mesaj atmistim.Fotoğraflarini yollamistik...X bacak var demiştiniz ve iki ay araliklarla d vit3 kullanmıştık.Yaklaşık yine iki ay once yeniden dvit3 ampul verdim....Yani toplam bu zamana kadar 3 defa kullandık...😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3. den sonra; 1 sene aralarla verin... Ama, boyu azalmaya devam ettiginden, hormonlarina bakilmasinda fayda vardir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|