|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LAYUNEG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2017 Saat 19:52 |
Hocam iyi günler,
6 yaşında bir oğlum var. Boy 112 cm kilo 20. Doğdugundan beri her gören doktor alerjik olduğunu söyledi. Zyrtec, zaditen, aeurius v.s. hepsini kullandık, en çokta zyrtec. Nasonex v.s. de yazıyorlar ama sizin yazınlarınızı okuduğum için hiç vermedim. İlacı kesitiğimiz anda sabahları hapşurmaktan kendine gelemiyor, burnu da sulu sulu oluyor. Benim merak ettiğim bu ilaçları devamlı kullanmak ona zarar verir mi? 6 yaşına geldiği için alerji testi yaptırmam uygun olur mu? saygılar, Zuhal |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji testinden evvel, daha evvelce yapilmis bie "Kan Sayimi" varsa, ona bir bakin.. Eosinofil(EO) degeri yuksek degil ise, allerji degildir..
|
|
![]() |
|
LAYUNEG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için teşekkür ederim.
En son yaptırdığım 2 test eski tarihli :( 30-01-2015 eozinofil 0,3 %0-4,3 eozinofil 0,06 Bin/µ 0-0,45 03-02-2015 ( sadece 4 gün sonra) eozinofil 4,8 %0-4,3 eozinofil 0,21 Bin/µ 0-0,45 o zaman hiç dikkatimizi çekmemiş ama sadece 4 gün içinde bu değerlerin bu kadar yükselmesi normal mi acaba? yoksa tahlilde bir sıkıntı olabilir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yukselme olsa bile, her iki degerde; NORMAL sinirlar icindedir.. Allerjiden baska sey dusunun..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cevabınız için teşekkür ederim.
iyi haber, çocuğum alerjik değil. kötü haber, o kadar ilacı içirdim. şimdi düşünüp kahrolayım..! daha kötüsü, şimdi ne düşüneceğimi/yapacağımı bilmiyorum. İyi bir Kbb doktoru bulup bütün hikayeyi anlatmaktan başka bir şey gelmiyor aklıma. sizin bir öneriniz olabilir mi? selamlar, Zuhal |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosuna ugrasma... Allem-kallem edip, size ameliyat tavsiye edecekler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|