|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2017 Saat 20:08 |
Hocam merhaba kızım 46 aylık. Kızım 2 gün öncesine kadar bazı harfleri söyleyemiyordu.normal olduğunu düşünüyordum. Yalnız iki gündür sanki ş harfini ş gibi dili üst damağına degiyor gibi konuşuyor.belki ben fazla irdeliyorum fakat dilinin yan tarafında 2 adet aft var.ateşi vardı sonra bu aft ler çıktı. Hocam bundan olabilirmi ayrıca kulak ağrısı vardı 3 gündür iliadin kullanıyorum. Hocam genetik veya başka bir durum olsa daha erken mi ortaya çıkardı. Ayrıca iki yıldır kreşe gidiyor.konuşmaya iki yaşında başladı. Şimdiden teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey diyebilmek icin cok erken..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|