|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2017 Saat 15:40 |
Hocam uzun süredir sizinle konuşuyoruz fakat oğlumun durumu git gide değişmeye başladı hocam oğlum ilk hastalandığında Ekim ayiydi ve 4 aylikti bütün kis hastalıkla geçirdik ayda 1 kez mutlaka hasta oldu ateşi çok az yükseliyor 2 gün hapşırık burun akıntısı ardından bazen gece öksürerek uyandı sesi kisildi nefesi hızlandı 1 haftada topluyor kendini bidaki ay gene aynı seyler Mayıs ayinda hasta oldu en son gene 2 gün hapsirdi su gibi burun akıntısı oldu 3. Gün öğlenden sonra hırıltı ve hızlı nefes başladı tek tukte öksürük o gece hefesi hızlıydı arada oksuruyor du sabah öksürük biraz daha arttı nefes akşama doğru normale döndü yaklaşık 15 gün oluyor iyileşti fakat şimdide gözlerinde sulanma ara ara kanlanma oluyor ve sürekli diliyle oynuyor sanırım kaşınıyor gozlerinide kasıyor gittiğim doktor tanımlanmamış astım yazmış teşhise bu çocuk alerjik astimmi belirtiler onu gösteriyor hem astım hemde alerjik nezle belirtilerinin bir arada olması sizce ne olabilir bu cocuga hiç bir tedavi yapmıyorum şuan sizce nasıl bı yol izlemeliyim bı yazinizda alerjide burun akıntısı ve hapşırık on plandadır öksürük daima 3. Sırada gelir diyosunuz bizdede öyle 1 gün yoğun öksürük oluyor oda çok tikicak kadar değil 2 ve 3. Gün azalmaya başlıyor fakat nefes alış veriş hızlanıyor bu durum çok canımı sıkıyor yaşadıklarımız bronsiolit olsa ondada ateş olur diyosunuz ama önemli bi yükselme olmuyor ateşte hafif oluyor ben artık basit bir grip olarak bakamıyorum hocam konuya ve kafayı yemek üzereyim
Düzenleyen Gamze kacal - 04 Haz 2017 Saat 15:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu ile ilgili eski mailleri okuyun... SAKIN; Aferin, Peditus, Asist, Zyrtec, Zaditen, Pukmicort, Flixotide, Ventolin surup gibi ilaclari kullanmayin.. |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Okadar çok okuyorum ki oyuzden de hiç birşey yapmadan hiçbir ilaç kullanmadan öylece duruyoruz neyi beklicez hocam peki alerji ise bunlar yokmu tedavisi böyle hiçbir şey yapmamak dahada üzüyor beni hatamı yapıyorum diye düşünüyorum alerjik olmasa niye gözleri sulansin kasinsin tedavi olmasa bi sorun olmazmi bide hızlanan nefesi var bitane sorun degilki hepsi başka başka
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatim boyunca; BU YASTA, boyle sikayetleri olan hastam olmadi.. Insan temasini AZALTIN... Onune gelen; sapur-supur opmesin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam ilk okul 2. Sınıfa giden ablasi var zaten bukadar sık hastalanması oyuzden ama gripleri ağır geçirmesi neden küçük olduğu icinmi yoksa gerçekten alerjik bünyeli bu cocukmu ben bı çocuk daha büyüttüm bende böyle hastalık görmedim hocam daha 11 aylık şimdiden daha ilaç yüklemek istemiyorum ama bu hastaliklarida beni mahvediyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yasi kucuk oldugu icin.....Iyi tarafi, okula basladigi zaman, ablasi kadar sik hasta olmayacak, zira "mikrop kolleksiyonunu" bu yasta tamamlamis ve bagisiklik kazanmis olacak.. Anlattigim gibi: ATES+agizda KOKU+ Dil ustunde silme PAS tabakasi olmadikca, Antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam gözleri hafif kanlı ve sulanıyor demiştim bugün sarı çapak vardı gözünde varmı onereceginiz damla doktora gitmeden size sorayım istedim 11 aylik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once; Serum fiz ile BURUN temizligi yapin, arkasindan, gunde:4x1 Tobrased goz damlasi, damlatin.. Her damlatistan sonra, burun kokunu cimdikler gibi 5-6 kere sikarak, masaj yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|