|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2017 Saat 20:11 |
Merhabalar hocam,
Dun 8 yasındaki kızım bogaz ve baş ağrısyla uyandı sonrasında mide bulantısı ve kusma olunca domuz gribinden suphelendim sadece sizin dediklerinizim uyguladım ateşşi 39.5tu onuda dusurmeye calışmadım cabuk atlatsın diye ama strep a danda supheleniyordum fakat dilde pas olmadığı icin rahat davrandim bu arada kızım gecen sene ü kere strep a geirdi sadece ilkinde ateş pas ve koku ve mide bulantisi oldu diger ikisinde ateş bogaz ağrısı ve kusma oldu strep a testlerinde hep pozitif cıkıyordu ikincı hastanede yaptırıyordum orda da pozitif çıkıyordu hatta eşime aynı hastanade baska birgun yaptırdık negatif cıktı o zaman bır sahtakarlık durumu yoktur kanısına vardık ben sizin sterp a ile ilgili mailleirinizi okudum kızımın tasıyıcı oldugu kanısına vardım sayenızde tasıyıcılıgın bir zararı olmadığını oğrendım birde hocam deposilin 6 3 3 yaptırdıgımda 20 25 gun sonra tekrar etti ama penos surubu verdikten sonra 10 ay boyunca ilk defa çıktı kızım dayanamadığını ne olur beni dr a goturun test yaptırın dıyince yuragım dayanmadı hem kan hem strep a testi yaptırdım wbc 15.9 teste pozitif cıktı ama kızım tasıyıcı oldugu icin hep oyle cıkacaktı wbc biraz yuksek cıkınca penos yazdırmaya karar verdim eger 1 olçekten 12 saat sonra sıkıntı bitirse devam edecektim etmezse bırakacaktım dr a penoz yazmasını rica ettim o da bu kızda taşıyıcılık var kultur yapalım problem cıkarsa amaliyat yapılacak dedi ben penosu yazması iin ne derse evet dedim o anlık ama malesefki yazmadı baska tedavi uygulayacakmıs bıze de ailenin istegıyle ilaç yazmam dedi esimde bizde daha önce dr ların yazdği yanlış ilaçlarla kızımızı mahvettik ve paramızı geri aldık çıktık evde penos vardı 2 ölçek verdim 12 saat sonra hibirseyi kalmadı sadece yutkunurken bogazı hafif arıyor.hocam kusura bakmayın cok uzun oldu simdi bu elimizdeki siseyı 1 ölçek verirsek yetrli olurmu 1 aya tamamlamak için baska dr a gidicem 1 sise daha yazdırıcam tekrar kusura bakmayın değerli vaktinizi ayırdığınız için ok teşekkür ederim SAYGILAR...
Düzenleyen turnam - 01 Haz 2017 Saat 20:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, bogazda; Streptokok var idi ise, TEK OLCEK, Pen-Os ile 12 saatte tedavi olur.... Uzun sureli tedavi, 30 gun icinde, tekrar Streptokok almamasi icindir.. Ilac icirmektense, 1 defa Deposilin6-3-3 yaptirmaniz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam maalesef kızım deposilini vurulduktan sonra çok kötü oluyor en az on gün yürümekte zorlanıyor o yüzden iğneyi
asla yaptirmiyor bende çok üzülüyorum sadece merak ettiğim 8 yaş için 1 ölçek korurmu bir şişe daha yazdiricam bu şekilde tamamlarim diye düşünüyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 olcek: KO RU MAZ!!!!!
1 Olcek; tedavi eder.... Eger igne olamiyorsa, en az 20 gun PenOs surup, gunde :2x1 olcek icirin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|