|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2017 Saat 13:22 |
Hocam merhaba. Kızım 34 aylık, 13.5 kilo, 94cm. Kreşte 2.kışı geçirdik ancak geçen sene tam 8 kere antibiyotik kullandık,bu sene sizi tanıdığım için ateş düşürücü dahil hiç bir ilacı vermeden atlattık şükür. Sadece geniz akıntısı çok olduğu için ara ara illiadin damla kullandım. Haziran ayına geldik çocuğum gece düzgün uyuyamıyor hala. Gündüz hiç bir sıkıntısı yok,burnu temiz. Ancak yatınca tıkanıyor, zor ve horultulu nefes alıp veriyor. Bu sabah biraz dolu öksürüğü oldu. Bugün yine illiadin başladım. KBB uzmanına gitmeye korkuyorum geniz eti,sinüzit v.s. bişey çıkarırlar diye. Hiç doktora götürmeden ilaç kullanmamaya daha kolay ikna ediyorum eşimi:) Ama geçen sene kullandığımız ilaçların sonucu olarak geniz eti büyümüş olabilir diye de şüpheleniyorum. Denize de girdi geçen hafta 3 gün, ancak düzelme olmadı. Yastığı yüksek, sıcak buhar uyguluyorum. KBB ye gitme zamanı geldi mi sizce, aynen devam mı yoksa?Bir de illiadin başlamam doğru olmuş mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117725 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok, hepsi kendiliginden duzelecek. Bu konu ile ilgili cevaplarimi Forum kismindan okuyun..
|
|
![]() |
|
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dün sesi kısılmış. Hiç burnu akmıyor. Serum sıktıktan sonra temizlemeye çalışıyorum ama burnu tertemiz. Genzine akıyor sanırım. Öksürük te balgamsız. Balgamı sökmek için ne yapmalı? Sıcak banyo, perebron? Gözleri çapkalanmıştı dün,2 gündür illiadin kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117725 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak buhar banyosu yapin, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam illiadin,sıcak buhar,limonlu bal hiç birşey fayda etmiyor. 2 haftadır burnu akmıyor, horultulu uyuyordu. 1 hafta önce kuru kuru öksürmeye,2 gündür ise balgamlı öksürük krizlerine girmeye başladı. Son safhaya geldiğimizi biliyorum ancak eşim söylenmeye başladı. Bir doktordan duyduğu ile "alerji şurubu verelim,gece rahat uyusun" diyor. Alerji şurubunun balgamı koyulaştıracağını boğazını tahriş edeceğini söyledim ama "bu öksürme ile boğazına olan olmuştur zaten" diyor,daha nasıl açıklama yapmalıyım ikna için?
Bir de "Fluibron" gibi balgam inceltici bir şurup kullansak balgamı sökmesine yardımcı olabilir miyiz acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ha!!! O adi gecen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Okumaya devam edin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|