|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2017 Saat 19:50 |
Merhabalar hocam anaokulu öğretmeni bana sordu bende size yazdım 2 yaşında kız kreşede gidiyor.
" benim kızım 4 gündür illadin damlayı kullanıyo Fakat 2 gecedir ağlayarak kalkıyo ve kulağım diyo Bugün okulda ateşi 38.2 ydi Üzerini falan soydurdum eve gelmeden de okuldaki hemşireyle liv hastanesine gittim İbrahim bey diye bir doktora muayene olduk (ısrar üzerine muayeden geçtik 😅) Dr sağ kulağının durumunun çok ciddi olduğunu ve antibiyotik kullanmazsak bu durumun sağırlığa kadar gidebileceğini söyledi Siz ne önerirsiniz Kadir bey ne der bu durumda Kulak damlası falan işe yarar mı?" Düzenleyen kıvanç - 17 May 2017 Saat 22:03 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla, sirt ustu yatarken damlatilacak ve her bir tarafa damlatildiktan sonra, bas o tarafa cevrilip, 1-2 dakika beklenilecek. Agri varsa, hic ara vermeden, 3 gun kullanin. 2- SAKIN; antibiyotik vermeyin, sadece Iliadin yeterlidir. 3- SAKIN, hicbir sebep ile kulak damlasi kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|