|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Berrah2323 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2017 Saat 20:21 |
Saygıdeğer hocam merhabalar 2 ay 10 gunluk bebegimin altini degistirir testisinde resimdeki goruntuyu farkettim daha once varmiydi bilmiyorum.ama kesinlikle boyle olmadigini biliyorum.bu nedir acaba?
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117722 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz yukarda olan; Sag testis'in, "Epididim" denilen kismi..
|
|
![]() |
|
Berrah2323 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
Mor gorunmesi normal mi hocam.cahilligimi hos görün
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117722 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doku icindeki damarlar, testis asagi indiginde, gorulmez.. Bir "hadise" olsa idi, torbanin tamami siserdi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
Cok sagolun hocam iciki ferahlattiniz. Demin baktim normal görünüyor. Xok dikkatli bakinca mor gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|