|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 17:29 |
Hocam merhabalar, 4 yaşındaki kızım 1 hafta önce ateşlendi. Akabinde öksürük, ateşten 3-4 gün sonra da kulak ağrısı başladı. Her hastalık sonrası kulak ağrısı oluyor zaten. Hiç bir ilacı da almadığı için sadece ateşi ve ağrısı çok olduğunda novalgin damlayı içtiği suya/ ıhlamura karıştırıyorum, yine öyle yaptım. İliadin falan kullandırmıyor. (Bugüne kadar da sizi okuyarak büyüttüm, hakkınız ödenmez!
![]() Sadece öksürük kaldı derken dün tekrar ateşlendi. Bugün de ateş yok ama döküntüler var özellikle gövde, kasıklar ve sırtta. Bazen ateş sonrası oluyor ama bu seferki daha yoğun geldi bana. 1 yaşında 6. Hastalık geçirmişti. Bunlar ateş sonrası döküntüler mi yoksa su çiçeği, kızamık gibi döküntülü başka bir hastalık mı?kreşe de gidiyor, eğer öyleyse göndermemek gerekir diye soruyorum. Çok sağolun hocam 🙏 |
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gövde kadar belirgin olmasa da yanaklarda, ellerde ve ayaklarda da silik silik var. Kısaca tüm vücudu var hocam.
|
|
![]() |
|
Hocam ateşi tekrar 37 üstüne çıkmaya başladı.böyle olunca kızarıklıklar iyice belirginleşti. Ben de beş damla zyrtec verdimVe ılık duşa soktum.Bir sakıncası olmaz umarım, sizden cevap gelmeden bunları yaptım
|
|
![]() |
|
Şimdi de kustu biraz hocam ama ağlamaktan veya balgam atamamaktan olabilir? Bir de kızarıklık en çok genital bölgede ve dışarıdan üstü kıpkırmızı ve şiş gibi görünüyor. Şimdi zyrtec i de çıkarmış oldu, bi daha vermeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik urtiker, Zyrtec'i tekrar verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|