|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sudenaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2017 Saat 18:30 |
Hocam Merhaba
8 yaşındaki kızımı sizin sayenizde ilaçsız büyüttüm çok şükür..Şimdi 20 günlük bebeğim var, derdim şu ki sütüm kesildi.İçmediğim çay denemediğim şey kalmadı .Büyük kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim.Bu konuda araştırma yaparken bir sitede aynı sorunu yaşayan birinin Motilium diye bir reflü ilacıyla sütünün geri geldiğini okudum.Bu ilacın bebeğe zararı olur mu? Prospektüsünde emzirme sırasında çocuğa geçer yazıyor.Çok çaresizim hocam ne yapacağımı şaşırdım Bebğim daha çok küçük:(( Kullanan kişinin danıştığı çocuk dr sakıncası olmaz demiş.Bu ilacı denemek istiyorum ne dersiniz...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117745 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut isi; oyle caylarla, otlarla olsa idi; Ineklere icirirlerdi!!! O ilaca gelince; "Bilinmedik as; ya karin agritir, ya da bas..."
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|