|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2017 Saat 13:33 |
Hocam kızım 7 yaş 24 kg.Gece öksürerek uyandı havlar tarzda ardı ardına tekrarlayarak.Tıkanır gibi oldu.
Daha önce 2 yaşında oğlumda da bunu yaşamıştım. Dekort ampülü kırıp içirmemi ya da buhar olarak vermemi söylemişti. Akşam kırıp içirdim.Birde balkona çıkıp hava almasını sağladım rahatladı uyudu. Bugünde ciğerde bişey var mı diye doktora yolladım.Larenjit,krup demiş ciğerde bişey yok. Birgün daha decort un 3 te 2 sini kırıp içirin.1 hafta da alores içirin demişler. Doğru mudur? Siz ne önerirsiniz? Anitibiyotik yok diye seviniyorumda decort çok mu masum bilemedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Decort ampul, ASLA, agizdan icirilerek kullanilmaz... Bu sadece APTAL Turk cocuk doktorlarina mahsus uydurma bir uygulamadir. Soyeldigi HER SEY yalan ve yanlis!! Alores icirirseniz, 1 hafta sonra hiriltilari baslayacak (Sahtekarligin 1. Safhasi Ilacidir)!! Eger, 2 geceyi su veya bu sekilde gecirdi iseniz, hicbir sey yapmayin.. Hemen ilk gun Decort ampul'un yarisi igne olarak vurulsa idi, etkili olabilirdi. Hastalik zaten; "3 Gece Hastaligi" dir.. 3. gunden sonra, siradan bir Grip seklini alacaktir. sikisirsa, sarip-sarmalayip; soguk havaya cikarin.. Dogru; Virutik oldugundan, Antibiyotik gerekmez. Cocuklara "Tuvalet egitimi" Verilmeyecegini Turk doktorlari, 35 senede ogrenebildiler.. ( BAK: makaleler) Ates, Havale ile bilgileri ASLA ogrenemiyecekler.... Antibiyotik kullanimi icin de; once Ilac Firmalarinin, RUSVET vermeyi sonlandirmalari gerekir. |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aloresi vermedim geceyi iyi geçirdi.Şuan gribe döndü burnu akıyor.Ballı limon serum fizyolojik devam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen!! Okumaya devam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|