|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
haydibebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kafaya darbe.Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 14:15 |
|
6bucuk yaşındaki kizimin kafasinin üzerine dirsegimle sert bi şekilde vurdum yanlışlıkla. Kızım cok acıdigini söyledi. 1 dakika kadar acısı. Belirgin bir şişlik yok.acaba takip etmek gerekir mi boşuna mi kaygilaniyorum?
Bir de kizima kedi aldım. Bağışıklığı zayıf ama kedi köpeğe alerjisi yok.sizce bi sakıncası olur mu? Kedi tuyu cigere kaçar mi ?riskleri var mi?kedinin tüm aşıları mevcut Tessekurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2017 Saat 04:37 |
|
1- Bir sey olmaz.. 2- Hic bir zarari yok... Kedi-Kopek kili/tuyunun cigere kacmasi diye bir sey yok!! Bu tamamen, 2-3 nesil onceki cahil doktorlarin uydurmasidir.. Kist Hastaligi, paraziter bir hastaliktir. Hastalikli hayvanlardan, bu Kist'in yumurtalarinin, insanlara bulasmasi ile olur.. Bir Kopek'de, kist hastaliginin olusabilmesi; Kist hastasi Koyunlarin organlarinin kopeklere yedirilmesi ile olur.. Bu sekilde hastalik bulasmis Kopeklerin, Insanlarin yuzunu yalamasi ile insanlara gecer... Kedilerden gecmez, sehirdeki Kopeklerde zaten olmaz, ayrica da asisi vardir.. Degil etrafinizdakilere, Turk doktorlara bile inanmayin.. |
|
![]() |
|
haydibebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2017 Saat 14:15 |
|
Çok teşekkür ederim kadir bey. İyi ki varsınız. .
Düzenleyen haydibebek - 28 Mar 2017 Saat 14:20 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|