|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2017 Saat 02:06 |
Hocam merhaba 5,5 aylik oglumun sag bacaginda dizine yakin bolgede 2 adet puturlu bolge var yaklasik 1- 1,5 cm capinda. Asagida resmini gonderdim. Merak ediyorum nedir? Ne yapabilirim? Her zaman oldugu gibi yanimizda oldugunuzu bilerek; bikmadan usanmadan sabirla sorularimizi cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Sagolun , varolun. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanki diz ustu cok emeklemis ve dizlerini surtmus gibi.. Gunde:2x1 Hipokort krem 4-5 gun surun, takip edelim..
|
|
![]() |
|
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam daha emekleyemiyor 5,5 aylık. Uzun süredir vardı ancak daha da büyüdü. Tesekkür ederim ilacı kullandıktan sonra sonucu sizinle paylaşacağım. Iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba umarım iyisinizdir. Dediğiniz üzere hipokort pomatı kullandım ancak geçmedi. Aşağıda resimleri yukledim. Sağ kolunda ve sol bacağında da aynı problem belirdi. Yapabileceğimiz baska birşey var mı hocam?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mantar enfeksiyonuna benziyor.. Trosyd kren, gunde:2x1 defa ve banyolardan sonra surun, 5 gun sonra duruma bakalim..
|
|
![]() |
|
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bugün kullanmaya başlayacağız kremi. Ancak merakımı mazur görürseniz ozellikle sizden öğrenmek istedigim bir husus var. Oglumun hijyenine belki de gereginden fazla dikkat eden bir anneyim. Camasirlarini granül sabunla yüksek sıcaklıkta yıkıyorum. Kişisel temizliğinde kullandığım ürünler bilindik marka ve tavsiye edilen ürünler. Aile içinde mantar enfeksiyonu yok. Üstelik aile bireyleri dışında çocuğa temas eden de yok. Açık konuşmak gerekirse fazla gelen gidenimiz de yok. Hatta fazla sakındığımı da söylerler . Sonuc olarak nereden mantar enf. gelisti? Son olarak sağlık ocağı, hastane vb. ortamlardan mi bulaştı. Bu konuda aydinlatirsaniz çok memnun olacağım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mantarlar, her yerde, her zaman mevcutlardir VE, bilhassa sizin yaptiginiz gibi asiri temizlik sonucu, hic bakteri bulunmayan derileri COK SEVERLER!! Zira vucudumuzdaki butun yararli bakteriler, bu gibi mantarlarin ve zararli bakterilerin hastalik yapmalarini onlerler.. Bu asiri temizlik konusundan vazgecin.. Sadece, "temiz" olun... Sterilizasyon yapmayin.. Ev icinde bile, Domestos gibi urunleri kullanmayin... Eviniz, tuvaletiniz, "Ameliyathane" DEGIL!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 May 2017 Saat 19:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|