|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2017 Saat 19:22 |
iyi akşamlar Kadir Hocam.kızım 46 aylık.kaç gündür çok sık idrara çıkıyordu.idrarı az ve kokulu idi.idrar tahlili yaptık çıkan sonuca göre doktor İYE dedi.resim yollayamıyorum ama mantar 5 gözüküyor.onun dışındaki veriler normal görünüyor.yanma kaşıntı koyu akıntı yok.ama doktor teşhisine göre iki tane ilaç yazmış.size sormadan kullanmak istemedim.
1.psyeloseptyl süsp. 2.zinko fort şurup biliyorum yaban mersini ve sabunlu sıcak suyu tavsiye edip bol su içsin diye tembihleyeceksiniz.ama kızım yaban mersini ağzına sürmüyor.sabunlu suyu yapıyorum.ve çok su içiriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o verilen ilaclari kullanmayin... Idrar Tahliline bakin... NITRIT: (-) ise, kesinlikle IYE yok, mantar da zaten asiri Antibiyotik kullanim sonucu olur, sakin ilac kullanmayin.. |
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın hocam bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için Allah razı olsun.baktım şimdi nitrit negatif. bir de sayenizde 46 aydır çocuklarıma antibiyotik koklatmadım bile.bu durumda var olan mantardan korkmalı mıyım peki? Ayrıca bu kızım sürekli süt içerdi.ama son 3 haftadır süt de dahil tükettiği bütün süt ürünlerinden sonra ya midesi bulanıyor ya kusuyor ya da çok fazla gazı oluşuyor.Hocam süt alerjisi sonradan ortaya çıkmaz değil mi? beyaz olan ne varsa 2 haftadır ağzına almıyor ve ben çok üzülüyorum.
Düzenleyen amara - 11 Mar 2017 Saat 19:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mumkun degil... Kesinlikle "Mantar " degil, uyduruyor.. Mantar olabilmesi icin: 1- Ya; 1 aydan kucuk olacak ve henuz barsak florsai gelismemis olcak. 2- Ya da, uzun sureli kuvvetli antibiyotik kullanilmis olacak... Sizde her iki durum da olmadigina gore; kesinlikle mantar yok.. Siz cocugun idrari diye, "idrar gorunumunde cay suyu" gonderin, bakin neler gorecekler!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|