|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 495 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2017 Saat 00:22 |
Kadir bey merhaba,
6bucuk yaşında bir kızım var.önce grip oldu. 2gun ateşi düşmedi.acilde serum yedi.enfluvir grip ilacina başladık. Devam ederken eşime dedim ki kızı kontrole goturelim. Tesadüfen kontrolde bronşlarinin dolduğunu ve zatürre başlangıcı olduğunu öğrendik. Kaldı ki öyle çok oksurmuyordi.ateşi normaldi.akciger filmi çekildi evet zatürre imiş. Antibiyotik başlandı. Augmentin ES başladık. 1buçuk ölçek veriyoruz. Kızım 25kg.ateşi normal. Burnu çabuk doluyor .sürekli açık tutmaya çalışıyorum. Başka ne önerirsiniz? Cok korkuyorum. Zatürre mikrobu başka organlara da zarar verebilirmis hatta menenjitı bile tetikleyebilirmis. Yardım ederseniz minettar kalırım. Tessekurler.
|
|
![]() |
|
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 495 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az once wc için kaldırdım. Wc de cam açık aklıma geldi ceket örttüm hemen üstüne. Acaba usutmus muyumdur? Hastalık ilerler mi?titredi cunku ben üstünü örten kadar😕
zatürre nun nedeni sizce ne olabilir? Acaba en başta grip değil de zatürre idi dr anlamadı mi? okulda bulaşmis olabilir mi?grip mi tetikledi? Düzenleyen haydibebek - 02 Mar 2017 Saat 00:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Gripler; zaten 4-5 gun ates yaparlar.. 2- Zaturre oldugunda; Ates yaninda, solunum yani nefes alip-verme cok hizlanir ( dakikada;60'in ustune cikar). Cocuk basini yastiktan kaldiramaz, etrafla ilgisi azalir... 3- Cocugunuz bebeklikte; Zaturre asilari(KPA) yapilmadimi ki simdi ZATURRE oluyor??? Asisi olan bir cocukta ben hic Zaturre gormedim. 4- Usumekle zaturre olmaz.. Bunu bir tek, dunyada Turk doktorlari iddia ederler.. Maden "usutmek ile" zaturre oluyor, ASI niye yapiliyor.. ? 5- Bana kalirsa, cocugunuzda Zaturre filan yok.. Bir "Kan Sayimi" yaptirin. Hakiki bir Zaturre'de, WBC degeri 20'nin ustune cikar.. Bu konu ile ilgili Forumdaki; soru-cevaplari okuyun. Milleti nasil kazikliyorlar bir gorun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2017 Saat 05:30 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Tessekur ederim kadir bey. Kpa aşısı yapıldı. Bilmiyorum niyw böyle yapıyor Türk doktorları 😢hocam bugün öksürük artmış durumda 4 doz antibiyotik kullandığımız halde. Antibiyotik ne zaman etki etmeye başlar?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotikler etki etmiyor, ZIRA: Hastalik, Zaturre degil GRIP.... Turk doktorlari; Grip teshis etmemeye yeminlidirler. Gecen seneye kadar her oksurene; Astim diyorlardi, iplikleri iyice pazara cikinca, simdi her oksurene; Zaturre diyorlar...
Butun ilaclari kesin ve sadece: Limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanin.. Bu konuda yazdiklarimi okuyun. Her seyi, herkese, butun teferruati ile anlatamam..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Kadir bey tessekur ederim. Kızım bugün aşırı terliyor. Oda ısısı 22 derece. Nasıl diyeyim uyuyor kızım ve kolları bile ter içinde sırtı yüzü bacakları...Aşırı terliyor. Bu normal mi?panik haldeyim. Tessekurler. Türk doktorları konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Güvenemiyorum. Küçücük yavrum onlara emanet edemiyorum 😢ateşini dusuremedigimiz gece acile gittik.dayadilar novalginli serumu. Novalgin istemiyorum sadece serum olsun dedim .dinlemediler ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Terlemesi; atesin vazifesini bitirdigini ve vucudun atesi normal seviyeye indirmek icin, ter saldigini gosterir.. Ates icin; Serum gerekmez!! Bu tamamen assagilik bir "show" dur..Serum takmazsa, Novalgin'i damardan nasil vercek?? Nasil "show" yapacak??? Bu da size ders olsun.. Gece gece ne isiniz vardi acillerde!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Cok tesekkur ederim kadir bey. İyi ki varsınız. Ben gitmezdim acile biliyorum zaten yapacakları panikletip serum basmak. Eşim sağolsun çok panik. Onun yüzünden gittik.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|