|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2017 Saat 22:17 |
merhaba hocam,
kizim 23 aylik.resimdeki bugun yaptigi kakanin uzerinde boyle bir kirmizilik vardi,dun yumusakti kakasi ama ayni kirmiziligi dun de gordum,sadece disinda tabaka halinde var hocam kakanin,ben kurcalayinca dagiliyor.kan midir bu,bir huzursuzlugu ikinmasi yada atesi yok,ama ilk kez boyle birsey gordum,endiselendim,neden olur bu hocam??? ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.. Tamamen; asiri beslenmeye bagli bir gorunum.. Devam ederseniz, yesil ve sumuklu kakalar gorursunuz. Hele bir de, Turkiye'de bir doktor gorurse, iste o zaman yandiniz... Tek gidasi anne sutu veya sut olan bebege bile; "Coklu gida allerjisi" bile derler, caniniza okurlar. |
|
![]() |
|
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sayenizde 4,5 ayliktan itibaren kutu sutleriyle bu zamana geldi kizim,agiz cevresinde zaman zaman olan kizarikliklardan,ilk zamanlardaki kusmasindan ve bitmek bilmez kivranmalarindan,kakasinda nokta nokta gorunen kandan allerjisi mi var diye hic endiselenmedim bile sayenizde.ama boyle kakayi ilk kez gordugum ve eski maillerde gercekten kanama olsa kakanin tamaminda gorulurdu diye hatirladigim bir cevabinizdan dolayi sormak istemistim aslinda,ama ben yanlis degerlendirmisim,ayni dediginiz gibi yesil mukuslu ve bezi doldurup tasiran bir kaka daha yapti kizim birkac saat once.tekrardan cok cok tesekkur ederim.gunde en az 700ml sut-ayran tuketir hatta bazen daha da fazla,yemegi de istedigi kadar yer ama rahatsa yemeklerini azaltmama gerek var mi,13 kg agirliginda.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu; 88cm ve uzeri ise, ugrasmayin.. 88cm'den az ise, sadece ogun atlatin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|