|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
amara
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: çarpma ve kusmaGönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 03:22 |
|
Doktor Bey merhabalar.benim 2013 mayıs doğumlu ikiz kızlarımdan biri yaklaşık 2 ay önce binanın içindeki merdivenden inerken kafa üstü düştü ve kafasında kırık ve şişlik oluştu.şişlik zamanla indi ama şu anda alnında bariz bir çukur var.içe çökme olmuş sanki :( soracak aklı selim kimse yok etrafımızda her kafadan bir ses.kızım büyüdükçe bu çukur geçer mi yoksa kalıcı bir iz mi kaldı?
diğer ikizi de 10 gün önce aniden kustu.o güne kadar günlük 500 mlnin üstünde süt tüketen çocuk gitti yerine sütten nefret eden bir çocuk geldi.sizden öğrendiğim sabırla çok üstüne gitmedim bugüne kadar her konuda ama bu durum canımı sıkıyor şu anda.zira kızım ne peynir tüketir ne yoğurt ne ayran.onları tüketse sütü bırakması çok üzmeyecekti beni.sütü yeniden içmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen yardımcı olun.her şey için teşekkürler.Allah razı olsun sizden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 05:44 |
|
1- Cukurluk icin bir sey yapilamaz, zamana birakin.. 2- Sutu, su yerine soguk olarak verin..
|
|
![]() |
|
amara
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 14:52 |
Cok tesekkur ederim doktor bey
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|