|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcgl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 11:21 |
Merhaba. 6 aylık oğlumun 2 aydan beri konağı ve cilt döküntüleri vardı. Dermatolog sebaroik dermatit teşhisi konuldu içinde advantan olan yapma krem verdi. Geçti ama sonra tekrar çıktı. Geçen hafta birden tekrar vücutta döküntüleri oldu ilacı sürmedim kaşıntısı arttı ve kabardı. Üniversite hastanesi çocuk allerji bölümüne gittik doktor görür görmez mastositoz bu dedi ben hikayeyi anlatınca advantan mustela karışımı krem yazdı. 1 hafta içinde düzelme olmazsa mastositozdur dedi. Bugün 4. Gün döküntüleri %50- 80 arasında söndü. Bu bakış açısı doğrumudur kontrole gidince eğer geçmediyse biyopsi alıcı dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mastositosis ile hic, ama hic alakasi yok!! Bu yasta, bu sekilde dokuntuler; asiri sicak tutmaktan olur. Her gun yikayin, sacli deriyi tirnek uclari ile hafif kaziyin, ve SERIN TUTUN..
Sakin, biyopsi filan yaptirmayin.. Haaa. Bu arada da bir sorun bakalim, Mastositosis cikanlara ne tedavi veriyormus??? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam. Peki ağlayınca neden solmuş yerlerde hafif kızartılar oluyor? Ağlaması durunca geçiyor. Mastositozun tedavisi olmadığını söylemişti.
Peki bunun besin alerjisi ile ilgisi var mıdır? Test sonucu da bu ayda yanlış çıkıyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Dr.KadirTugcu]
Mastositosis ile hic, ama hic alakasi yok!! Bu yasta, bu sekilde dokuntuler; asiri sicak tutmaktan olur. Her gun yikayin, sacli deriyi tirnek uclari ile hafif kaziyin, ve SERIN TUTUN..
Sakin, biyopsi filan yaptirmayin.. Haaa. Bu arada da bir sorun bakalim, Mastositosis cikanlara ne tedavi veriyormus??? ]Sağolun hocam. Peki ağlayınca neden solmuş yerlerde hafif kızartılar oluyor? Ağlaması durunca geçiyor. Mastositozun tedavisi olmadığını söylemişti. Peki bunun besin alerjisi ile ilgisi var mıdır? Test sonucu da bu ayda yanlış çıkıyor diye biliyorum. Bugün de mukuslu kakada birkaç yerde kan gördüm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|