|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 11:55 |
Kadir bey oğlum yedi yaşında dün akşam çok ağladı bağırdı iki saate yakın yatma vakti geldiğinde ağlamaktan burnu tıkanmıştı öyle uyudu gece boğazlarım ağrıyor diye sızlandı sabahta boğazlarım ağrıyor yutkunurken kulağım acıyor dedi sesi tıkalı çıkıyordu ateş yok tantum verde sıktım bal verdim başka birşey vermedim kahvaltısında güzel yaptı sabahki gibi acımıyor dedi önemli birşey olsa beta gibi belirtisi olur mu neye dikkat etmem lazım betadan çok korkuyorum ben çektim hala çekiyorum oğlum çekmesin geceki ağlama bağırmada tahriş yapmış olabilir diye düşündüm ama siz nedersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum kadir bey ateşi çıkınca doktora götürdüm stres A testi yaptı pozitif çıktı boğaz kültürü iki gün sonra çıkıcak dedi infülanze negatif çıktı beta dedi amoklavin verdi on gün kullancak dedi sizin deposilin den söyledim bir kaç kez daha üstüste olursa ozaman yapılır dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakmayin siz ona, hemen yaptirin..
|
|
![]() |
|
Keşke yaptırabilseydim işin kötüsü başka şehirdeyiz misafiriz zor doktor buldum hafta sonu kendime çok kızıyorum doktor bu şekilde söyledi sonra kendi doktorumuzuda aradım oda bu antibiyotik etkili yeterli dedi geç saat olunca eczane bulduk bi tane ordan ben alıyım iğneyi dedim deposilin varmı dedim kadının gözleri belerdi sanki kötü bişey söyledim yok dedi onu zor bulursun bu ilaç gayet etkili deyince yaptıramadım bugünde pazar iki kere antibiyotik vermiş bulundum pazartesi vurdursam bulabilirsem yada siz ne yapmamı önerirsiniz şuan çok üzgünüm 😢
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vurdurana kadr suruba devam edin.. Belliki o sehirdeki doktorlar, hicbir hastaya Deposilin uygulamiyor..
Goreceksiniz 8-10 sene sonra; nasil Kalp Romatizmasi veya Nefritli hastalar olacak.. |
|
![]() |
|
Ben bir kaç gün sonra dönüyorum döndüğümde heryere sordururuz bulduğumuzda vurdururuz geç kalmış sayılmayız demi hocam iğneyi vurdurduktan sonra agumentini keselimmi yoksa ongüne tamamlıyalımmı birde bende zamanında beta geçirmişim taşıyıcı mı oluyorum peki hocam
|
|
![]() |
|
Kadir bey, deposilin 1.2 ve deposilin 2.4 bulduk neyapalım cumartesi sabahından beri de agumentin içiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|