|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedauney ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2017 Saat 23:27 |
Kadir Bey merhaba,
Sizi tekrar rahatsız edeceğim ama oğlumun saçma sapan kuru öksürüğü bitmek bilmedi. 4 aydır de hep var bir öksürük ama genel tablo gün içinde sürekli bir öksürük, gözler dolu dolu, burun hep tıkalı, akıntı koyulaşmadan tekrar sulu oluyor. Doktoru %100 alerji dedi ama bir ilaç da vermedi. Bırak öksürsün, ilaçlar daha kötü dedi. Anlamış değilim gerçekten. Siz alerji olayına mesafelisiniz biliyorum ama çocuk gribin sonunu göremedi bir türlü. Bal yemekten, burnuna tuzlu su sıkılmasından fenalık geçirmiş durumda. Sürekli boğazına bir şey takılmış da çıkaramıyormuş gibi öksürmesinin ve de en azından bu durumunun bir gün dahi olsa geçmemesinin sizin tecrübelerinizce açıklaması ve de çaresi nedir? Çok sağolun şimdiden Oğlum 33 aylık, 105 cm ve 16 kg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun allerjiler; hicbir tedavi gormeseler bile; 1-3 hafta icinde duzelirler. Bir tek VIRUSLER boyle uzun hastalik yaparlar. Eski mailleri okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Oca 2017 Saat 08:22 |
|
![]() |
|
sedauney ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler, o kadar doğru söylediniz ki kafamdan çıkardım alerji meselesini. İnanın burdaki doktorlar hep aynı teşhisi koyup, bizleri anlattıkları korkunç senaryolarla endişelendiriyorlar. Eski maiileri okuyunca gördüm, benim gibi o kadar çok anne varmış ki, acaba bir şeyleri eksik mi yapıyorum diye üzülen.
İyi ki varsınız, sağolun tekrar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|