Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bitmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBitmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedauney Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedauney Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bitmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 24 Oca 2017 Saat 23:27
Kadir Bey merhaba,
Sizi tekrar rahatsız edeceğim ama oğlumun saçma sapan kuru öksürüğü bitmek bilmedi. 4 aydır de hep var bir öksürük ama genel tablo gün içinde sürekli bir öksürük, gözler dolu dolu, burun hep tıkalı, akıntı koyulaşmadan tekrar sulu oluyor. Doktoru %100 alerji dedi ama bir ilaç da vermedi. Bırak öksürsün, ilaçlar daha kötü dedi. Anlamış değilim gerçekten.
Siz alerji olayına mesafelisiniz biliyorum ama çocuk gribin sonunu göremedi bir türlü. Bal yemekten, burnuna tuzlu su sıkılmasından fenalık geçirmiş durumda.
Sürekli boğazına bir şey takılmış da çıkaramıyormuş gibi öksürmesinin ve de en azından bu durumunun bir gün dahi olsa geçmemesinin sizin tecrübelerinizce açıklaması ve de çaresi nedir?
Çok sağolun şimdiden
Oğlum 33 aylık, 105 cm ve 16 kg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 08:19
Butun allerjiler; hicbir tedavi gormeseler bile; 1-3 hafta icinde duzelirler.
Bir tek VIRUSLER boyle uzun hastalik yaparlar.
Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Oca 2017 Saat 08:22
Yukarı Dön
sedauney Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedauney Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 12:32
Çok teşekkürler, o kadar doğru söylediniz ki kafamdan çıkardım alerji meselesini. İnanın burdaki doktorlar hep aynı teşhisi koyup, bizleri anlattıkları korkunç senaryolarla endişelendiriyorlar. Eski maiileri okuyunca gördüm, benim gibi o kadar çok anne varmış ki, acaba bir şeyleri eksik mi yapıyorum diye üzülen.
İyi ki varsınız, sağolun tekrar!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.