|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 08:29 |
Hocam gripte ballı limon,serum fizyolojik,cold mix öneriyorsunuz?Eski mailleri okudum zaten hep okuyorum.
7 yaşında kızımın burnu serum fizyolojik ile açılmıyor,ballı limon sürekli içiyor.İki gecedir öksürükten uyuyamıyor Bugün 2.gün okula gitmiyor. 22 aylık oğlum ballı limon içmeyi ve beslenmeyi reddediyor.Normal suyu bile içmiyor.Tek reddetmediği anne sütü onunda genzinde koca bir balgam yığını var inmiyor.Gece uyuyamıyor. Bu durumda ne yapabilirim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak su buhari uygulayin.. Eski maillerde yazili.
|
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün onu da yaptım hocam 10 dk kadar banyo yaptırdım.Sıcak buharda da beklettim.İnşallah faydasını görürüz.
|
|
![]() |
|
Hocam daha öncede yazmıştım.Hastalıktan önce en az 2 öğün yemeğini yerdi.Aralarda da anne sütü alırdı.Şimdi katı hiçbirşey almak istemiyor sadece anne sütü.Ve çok halsiz hemen uyku haline geçmek istiyor.
Normalde çok hareketli,ama şuan o hareketten eser yok ve her sendelemede düşebiliyor.Hayatta düşmez kendini kurtarır koşmaya devam ederdi. Bu durumu ne kadar sürede normal saymalıyım.Cuma gecesinden itibaren 2günü ateşli geçirdi.Bugün gribin 5.günündeyiz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip; 2-3 hafta surer....
|
|
![]() |
|
Hocam bugün yoğun oksurukle birlikte kusuyor.Ateşi felan yok.Başka bir sıkıntı olabilir mi?Hırıltısı felan yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dediklerimi uygulayin,.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|