|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hatice2017 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hatice2017
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 09:21 |
Mrb Kadir Bey
Benim üç çocuğum var. 5 buçuk yaşındaki büyük oğlum 6 gün önce akşam dolu dolu balgamlı öksürmeye başladı. İki gün sonra 2 buçuk yaşındaki oğlum da geceleyin krup oldu. 4 gündür de aynı abisi gibi balgamlı dolu dolu öksürüyor. Ve dünden beri sürekli hapşuruyor ve durmayan beyaz burun akıntısı var. Önceki gece de 3 buçuk aylık bebeğım de tıpkı abileri gibi balgamlı ve derinden öksürmeye başladı. Abilere bal limon zencefil ıhlamur adaçayı veriyorum. Bebeğe de bir iki çay kaşığı adaçayı ıhlamur karışımı verdim. burnunu sürekli serum fizyolojik ile açıyorum. 1-Bebek çok huzursuz. acaba ne yapmalıyım? 2-Abileri için ne yapmalıyım? Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
hatice2017 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hatice2017
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şunları eklemeyi unutmuşum
Üçünün de hiç ateşi olmadı. Sesleri de kısıldı. Büyüğün ses kısıklığı geçti. Ancak ikincisinin ki hala biraz kısık. Büyüğün burun akıntısı koyu kıvamlı. Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ucu'de Grip geciriyor. Eski mailleri iyi okuyun.. Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Bebege; Limonlu bali, Limonata tarzinda hazirlayip, oyle verin. Her oksurdugunde; 2-3 yudum icirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hatice2017
mrb hocam
doktora götürdük üçüne de bronşiolit teşhisi konuldu. Araştırma hastanesinde akciğer filmleri çekildi. Bebeği 3 gün yatırmak zorunda kaldık. Şimdi eve geldik ama hala iyileşmedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipik "Turk doktor kazigi"!!! Bronsiolit denilen durum ( o da eger hakikaten varsa); Gribin, bazi ilaclarin kullanimi sonucu Akcigerlere inmesi durumudur.. Ozel bir tedavisi yoktur.. Bebek dahi olsa, eger agizdan beslenebiliyorsa, ASLA Hastaneye yatmasi gerekmezdi..Hastaneye bir tek; agizdan beslenemeyen hastalar yatirilir. Ama orasi Turkiye!!! Gereksiz yere Akciger filmi de cekerler, boyle teshislerde koyarlar, hastaneye de yatirirlar... Yerseniz.. Evvelki mailde anlattiklarimi uygulayin.. Daha coooook okumaniz lazim.. Hala bu kadar basit hileleri bile yiyorsunuz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hatice2017
çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|