|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 21:31 |
İyi günler hocam,
Bizim küçükken sık sık boğazımız ağrırdı, yemek yiyemez olurduk, babam da babaanneme götürürdü " boğazınızı çektirelim" derdi. Babaannem iki parmağını üst damağımızda en son azı dişimizin ilerisinde tutar yukarı kaldırır gibi yapardı, anında boğaz ağzımız geçerdi. Sonra yemeye içmeye başlardık rahat rahat, ben büyüyene kadar kardeşlerim de dahil hep öyle oldu. Yıllar sonra internetten araştırdım bu nedir diye pek birşey bulamadım. Babaannem ne yapıyordu, sağlıklı bir yöntem miydi yaptığı bilmiyorum ama boğaz ağrımız anında geçerdi? Bu aralar15 aylık yeğenimin 4-5 gündür 39u geçen ateşi var, doktor boğaz enfeksiyonu var deyip antibiyotik vermiş, hiçbir şey yiyip içemiyor, WBC düşük diye antibiyotik kullanmıyoruz, ama çocuk su dahi içmiyor. Ne yedirip içireceğimizi nasıl vereceğimizi bilemedik. Babaannemin yaptığı aklıma geldi, sizin düşüncenizi merak ettim. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim oyle bir "usul" den haberim yok.. Ama, deneyin, belliki zararli degil?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|