|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamzeclkklkn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzeclkklkn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 10:36 |
Merhabalar kadir bey. 24 temmuz 2016 2700 gr 46 cm doğan bır kızım var.kızımın ılk ıkı ay fışkırarak kusma sikayetı daha sonrasında mukuslu kaka cillte kuruluk pişik ishal kilo almama şikayetleri oldu. Doktorumuz alerji şüphesiyle kan testi yaptırdı. Sp ıge süt <0.10 crp ise <1.0 cıktı. 1 ay Sonrasında şikayetlerımız devam edınce baska bır doktora gittik özellikle kılosunu ve kakasını cok sıkıntı ediyordum. O da kaka tahlılı ıstedı calprotectin 190 cıktı. Beni emzirdiğim için diyete baslattı. 2-3 hafta sonra testi tekrarlarız dedi. 2 hafta sonunda sütüm azalmaya bebek hıc kılo almamaya baslayınca alerji uzmanı ve gastroya gittik. Gastro yumurta et balık tavuk bunları tüket sütünü çoğalt süt ürünlerini bı sure tuketme dedı. O da test istedi inek sütü < 0.06 yumurta <0.00 cıktı. Gaitada ph 6. Reduktan madde negatif. Seker kromatografisi negatif cıktı. Ben ne yapacagımı sasırdım. Bebegım kılo almıyor. Aldıgı en fazla 200 gr oldu bu surecte.mukus hıc gecmıyor. Sütüm diyet yaparken azalıyor. Lütfen bır yol gosterın bana
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep ayni dolandiricilik. Nerede ise hergun anlatiyorum......
Bu sekilde kakalar cikaran bir bebek, kilo kaybetmiyor, bilakis kilo aliyorsa, COK YEDIRILDIGINDENDIR!! Eski mailleri okuyun, zira artik sikinti geldi. Diyeti filan birakin, sadece yemek hususnda zorlamayin.. O istedigi kadar emsin. Isin teferruati eski maillerde yazili..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|