|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2017 Saat 16:10 |
Hocam 5 yaşındaki kızım gece huzursuzdu kulağım kaşınıyor dedi uyanarak baktım kulağına ışıkla herhangi bir sıvı akması yoktu. Bir süre sonra ağrıyor demeye başladı hemen iliadin pediatrik damlamız vardı ve uyguladım aradan yarım saat sonra uyudu. Sabah uyandığında yine kulağım ağrıyor dedi ve yeniden iliadin uyguladım. Kulağının içine baktığımda açık sarı akıntı olmuştu ve kulağın içibe temas etmeden temizledim. Eczaneden ibufen aldım eğer gece çok şiddetlenirse bulunsun diye. Kulağımın ağrısı biraz geçti diyor takip ediyorum doktora göstermedim hemen orta kulak iltabı diyip antibiyotik verecek. Ateşimiz yok ağrımızda azalma var grip değiliz ama burnunu geriye doğru çekiyor akıcı bir şey yok burnunda. Bu durumda bactrim kullanmaya gerek var mı ? İliadin 3 gün süreyle kullanıp geçmezse 2 gün ara verip yeniden başlamam gerek sanırım ? yapacağım başka bir şey varmı siz ne tavsiye edersiniz.? Akan kulak kiri sıvı halde değildi yapışkan hamur yumuşaklığındaydı kulak zarı delinmiş olabilir mi ? Aksi bir durum yok tu çünkü size belirtmek istedim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak zari delinse; "su seklinde" akinti olurdu.. Bu gordugunuz, Orta kulak boslugu icinde, basinc artmasi ile bombelesen kulak zarinin ittigi "kulak kiri" dir.. Iliadin damla'ya devam. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|