|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemgungormez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemgungormez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 20:10 |
Hocam merhaba
7 aylik kızım son 1.5aydır kilo alamıyor Doğum 3kg 50 cm. 1.ay 4000 53cm. 2.ay 5100 58cm 3.ay 5900 60cm 4.ay 6350 63 cm. 5.ay 6750 65cm 6.ay 7150 67cm ve 7.ay 7200 67 cm. 4.5 aylıkken ishali başladı kanlı mukuslu devam etti Aralık ortasi ishali bitti. Alerji teşhisi nedeniyle süt, yumurta, et ürünleri diyetine basladim. İge 35 testinde hepsi negatif. Trombosit değeri 554 (referans 150-400 belirtiyor) Eozonofil 6 ref (0-4) Gaitada gizli kan çıkıyor. Ek gıda çok az sadece kendisi eliyle yerse alıyor. Tadımlık. Mama veremiyorum. Sadece emiyor. Son 1 haftadır bez sayisi 4e düştü. İlaç mama tarzı şeyleri çok zor veriyorum hep ağlıyor. Ayrıca 1 haftadır dudak kenarı egzama oldu Pütürlü kırmızı kabarcıklar çıktı. Bütün bu durum alerjiden mıdır. Öneriniz için teşekkür ederim |
|
özlem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diyete bos verin, eski mailleri okuyun.. Anne sutune ilaveten, az sekerli SOGUK sut teklif edin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|