|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egedenizi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egedenizi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2017 Saat 22:53 |
iyi geceler hocam.Hocam sinüzit ile ilgili bugün bir mesaj yazmıştım ama görmediniz sanırım.Hocam 8 yaşındaki oğlumu öksürük sebebiyle doktora götürdüm.Ciger ve kafa rontgeni ile kan tahlili yapıldı.Sinüzit dendi,enfeksiyon cigere inmiş en önemlisi crp 85 çok yüksek dedi.Hemen unacefin 1gr.iğne verdi.(gunde 2 taneden10 adet)Hocam bu igne sonrası çocuk kendine zor geliyor çok yakıyor diyor.Doktorun teşhisi doğrumudur.İlla antibiyotik kullanılacaksa agiz yoluyla alınsa bir sakıncası olur mu.hocam igneye devam edeyim mi 4 tanesini olduk.Degerli görüşlerinizi paylaşirsanız sevinirim.Saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap yazdim, iyi bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|