|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2016 Saat 17:12 |
hocam tekrar rahatsız ediyorum sizi...kızım 3,5 yaşında..105 cm ve 15,5 kilo..akşam bir şeyi yoktu..sabah kalkttık bunları gördüm kollarında...hocam hem sağ kolun hem sol kolun resimlerini gönderdik..tüm döküntüler bu kadar...kollarında sadece dirseğine kadar var...birinde 5, diğerinde 3 tane..vücudunun başla yerinde de yok hocam...kaşıdığını da görmedim hiç kaşımadı..hocam bir başka sorum da şu olacak...3 gündür sesi epey kısık..bir şey yapmak gerekir mi ses kısıklığı için..kendi kendine geçer mi...
Düzenleyen leyli - 29 Ara 2016 Saat 17:40 |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinek isirigi.. Sucicegi DEGIL....
Sinek isirigi: Kollarda ve bacaklarda olur, govdede olmaz. Sucicegi : Govde de fazladir, etrafa gittikce sayilari azalir. NOT: Allerji hic degil... Turk doktorlari her bir dokuntuye ; Allerji derler, sakin kanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ara 2016 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam teşekkürler..3 gündür sesi belirgin şekilde kısık..bir şey yapmaya gerek var mı..kendi kendine geçer mi...bağıran çağıran bir çocuk değil..neden kısıldığını bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basit bir Grip geciriyor olabilir, sicak buhar tatbiki veya dogrudan; sicak-buharli banyo iyi gelir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|