|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2016 Saat 19:08 |
hocam merhaba,
21 aylik kizimin ne oldugunu anlamadigim birseyin bogazinda takildigini yada genzine kactigini saniyorum.sali gunu oynarken durup dururken 3-4 kez kuvvetli oksurmustu,o oglen uykusunda nefesinde bariz bir islik sesi duydum,uyaninca islik sesi gecmisti,bas asagi oksurtmeye calistim ama oksurmedi.oksuruk oncesinde de tek tuk vardi ama kriz seklinde oksurukleri yok,yemesi icmesi normal,geceleri rahat uyuyor ama bugun agzindan nefes aldiginda bir tuhaflik farketmeye basladim,zorlaniyor sanki nefes almayi yarida birakiyor,ama rahat veriyor.burnundansa cok rahat nefes alip veriyor.hapsirik da basladi belki griple karistiriyor da olabilirim emin olamiyorum.ptesiye dr.bulabildim hocam cigerlerini dinletmek icin,bu durumu yuttugunu sandigim yabanci cismin reaksiyonu ise bunu benim grip belirtilerinden ayirmamin bi yolu var midir hocam,en azindan sure bakimindan,birkac gunden daha mi uzun surerdi reaksiyonun belirti vermesi?? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizdan nefes alip verdiginde; islik sesi gibi bir ses duyuluyorsa, bir doktorun, akcigerlerini dinlemesi, gerekirse, Rontgen, Tomo cekilmesi ve sonucuna gore gene gerekirse, Bronkoskopi yapilmasi uygun olur. Sonucu yazin. |
|
![]() |
|
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam,
cevabinizi okuduktan sonra ptesi ye kadar bekleyemedim,maalesef bulundugumuz ilcede hastane yok,acilde cocuk dr.u olan bir hastane aradik bulduk,sirada bekleyen 14 hasta cocuk bekleme alaninda koltuklarda perisan yatiyor,hic sokmadim hocam kizimi oraya geri ciktik,yakinimizdaki tip merkezinin acilinde nobetci dahiliye dr.uyla konustum sadece cigerlerini dinlemesini istedim,oyle sey olur mu soluk borusuna takilsaydi cirpinir ölürdü midesindeyse de zaten kakasiyla cikar,sizin ilk cocugunuz mu diye sordu bana,akcigerlerine kacmis olabilir diye dusundugumu soyledim,iyi tmm getirin bi dinliyeyim ama olmaz oyle sey dedi,dinledikten sonra da hiriltisi bile yok,zaten oyle bisey olsa bu cocuk kipir kipir baksaniza yerinde duramiyor kimildayamazdi agir bir durumda olurdu dedi.guveneyim mi hocam hirilti bile yok dedigine,yoksa ptesi bir cocuk dr.una gostereyim mi kizimi??? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikiyorsa, dinlemese idi!!! Akcigerlerde ses olmadigina gore, bir sey yok demektir. Resimlerle bazi durumlari kolay cozebiliyorum da; boyle "dinlemeli" isler olunca, biraz; bana sikinti, sizlere de boyle zahmet oluyor.. Gecmis olsun. Sakin Cocuk doktoruna filan gitmeyin, yoksa: "- Yabanci cisim yok ama, Bronsiti var" derler, veya "-Kulak zarlari kizarik." derler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|