|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2016 Saat 20:05 |
Merhabalar hocam. Ben Suudi Arabistandayım su anda.türkiyeden birkaç ay önce geldik. 4,5 yaşındaki Oğlumun bu aralar duymasıyla ilgili sıkıntı var. Her zaman değil ama bazen iyi duymadığını farkettim 3-4 defa sorduğu oluyor ne dedin diye. Burda doktora götürdük ona basınç testi yapıldı ve doktor orta kulakta hava olmadığını basınç düşük olduğunu söyledi. Herhangibir seye alerjisi var mı dedi yok dedik bize şu ilacı verdi. Adı: predo. Etken maddesi: prednisolone sodium phosphate. Bunun bir çeşit kortizon olduğunu söyledi. 1 hafta kullanmamızı istedi. Sonra yine test yapacakmış. Prospektüsünde bizim durumumuzla alakalı çok bir şey bulamadım. Benim en güvendiğim doktor sizsiniz. Benim için siz ne derseniz o. Çünkü sayenizde bir çok hastalığı atlattık. Şimdi yine bize yardımcı olur musunuz? Ilacı sizden cevap gelene kadar kullanmayacağım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, o sahtekarin hicbir dedigini yapmayin..
Bir daha bu sekilde, sikayeti olursa, sadece; Iliadin DAMLA kullanin.. Bu markadan bulamazsaniz, DAMLA olmak sarti ile her turlu burun damlasi olabilir. Damlatirken, cocuk sirt ustu yatsin ve bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip;1-2 dakika bekletin. Aynisini obur tarfa uygulayin. Gunde:2x2'ser damla damlatin ve 3 gun kullanin.. 3. gunden sonra, herhangi bir marka tuzlu su(serum fiz) kullanin.. SAKIN baska bir ilac, Antibiyotik kullanmayin. |
|
![]() |
|
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim. Su an burun tıkanıklığı yok zaten. Size sormadan bir şey kullanmam. Burada illiadin yok ama otrivine damla var onu kullanıyorum ihtiyaç halinde. Bir yerde havlu kağıdı ıslatıp kulağına koyun üzerine yatsın filan yazıyordu ama kulağına su kaçar endişesiyle yapmadım. Su anda kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havluyu;'islatip" DEGIL!!!! Havluyu; "isitip" koyun.. Kuru sicak olacak..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam Allah razı olsun, iyiki varsınız..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|