|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
valhalla ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2016 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2016 Saat 23:14 |
Merhabalar değerli hocam.öncelikle tüm insanlığa verdiğiniz ışıktan dolayı size minnettarım bizde çok hatamızdan sayenizde döndük.
Sorum şuan 3,5 yaşındaki oğlumun yaşadıkları hakkında olacak.1,5 yaşında 2015 mart ayında dizanteri ile ateşli havale geçirdik. hızlıca ulaştığımız özel hastanede 37 dakika uyandıramadılar içeriden oldukça korkur-tucu haberler geldi vb. ve şükür devamında uyandık ancak sonrası klasik çocuk nörolojiye sevk luminaletten ve artık her ateşten korkmaya başlayan bir anne baba. devamında çok koruyucu geçen bir yaz derken 1 ocak 2016 aniden ateş. teşhis İYE. evde antibiyotik ve iyileştik zannederken ilacın bittiği gün tekrar daha yüksek ateş hemen aynı doktora gittik ve İYE nin üreyen tip olduğunu söyledi keşke kültür testi yapsaydım geçen hafta yatırmam lazım damardan tedavi edeceğiz dedi tabi biz havaleden korktuğmuz için taparcasına titriyoruz.2 ay kadar aralıklı olarak bu hastaneden çıkamadık çok para ödedik bu süreçte sizin yazılarınızı iyice süzdük. şimdi sorum metisiline duyarlı staphylococcus saprophyticus ile İYE aynı şeymidir? bu hastanede yatış süresinde iyileştimizi sandığımız sürelerde de boğaz enfler ile devam ettik acaba bir hastane enfeksiyon problemimi var bunlar normal mi bulunduğumuz yerde çok seçeneğimiz olmadığı için fikrinizi soruyorum.iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2015'den beri yasadiklarinizin tamami sarlatanlik..
1- Havale geciren bir cocuga; ates durucu verilmez, soguk tatbik edilmez.. Hele damardan, dozunu bile bilmeden, Parol ampul verilirse, cocuk tabiiki uyanmaz.Turk doktorlari Parol ve benzeri ampullerin 100mg oldugunu zannederler, halbuki 1000mg'dir. Ilk sayfadaki "Yazarlar" bolumunde, benim makale listemin en altinda; Ates ve Havale ile ilgili makale var, onu okuyun. 2- Erkek cocuklarinda IYE olmaz, iyi kazik yemisssiniz.. Turk doktorlari; Idrarda Lokosit goruldu diye; IYE teshisi koyacak kadar aptal ve cahillerdir. 3- IYE enfeksiyonlarinda; daima Gram(-) bakteriler ajandir. Gram(+) olanlar ciltten bulasmadir. MRSA'da; Gram(+) bakteridir. Her Stafilokok enfeksiyon yapmaz. Ayird edebilmek icin, "Plasma Koagulaz" Testi yapilir ama bu testi bilen laboratuar uzmani kaldimi bilmem!! Benim yazilarimi cok DIKKATLI bir sekilde okuyun. Hic o uyuz hastaneye gitmese idiniz, bunlarin hicbiri basiniza gelmeyecekti. |
|
![]() |
|
valhalla ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2016 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum artık tüm gelişimimizi sizin öğrettiklerinize göre sürdürüyoruz.Umuyorum ki önümüzdeki yıllarda memleketi idare edenlerin aklı başına gelir de tüm sağlık sistemi olması gereken şekline döner siz ve sizin gibi faklı alanlarda gerçekleri bilen uygulayan hocalarımız memleketinde mutlu olur. başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|