ÖKSÜRÜK |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
TUUUB
Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 09:13 |
Günaydın Kadir Bey geçen hafta karın ağrısı iştahsızlık attlattık sayenızde.okula gittiği ikinci gün havlar tarzzı öksürükle geldi.Şimdi balgamlı öksürüyor.Gece yatınca ve sabaha karşı arka arkaya çok öksürüyor.Balgamı tekrar yutuyor.sabah akşam bal zencefil limon karışımı veriyorum.su içiyor.bir hafta iyi sonra tekrar başlıyor.doktora gidince antibiyotik veriyor.balgam kuruması lazım diyorlar.doktora götürmek istemiyorum.çünkü balgamlı öksürük dışında hiç bir problem yok.sık tekrarlayan öksürük için bir tavsiyeniz var mı?Ciğerleri balgam dolu gibi.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SAKIN, antibiyotik vermeyin, 2 senelik (hastalikli)sureyi cok uzatirsiniz.
Bir tek: ATES yaninda; agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi oldugunda Antibiyotik gerekir. |
|
Nahres
Üye Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir bey merhaba rahatsız ediyorum 3.5 yaşında bir oğlum var genelde bu zamanlar nezle ve öksürük olup 20 25 günde öksürüğü geçerdi bu sene ekim ayında kreşe başladı ve neredeyse 45 gündür kuru öksürüğü var bir hafta önce gece bayağı öksürdü ve kusmayla sonuçlandı doktoru ciğerlerde birşey olmadığını söyledi brycalin ve alores şurup verdi 1o gündür kullanıyoruz geceleri uyurken artık öksürmüyor gün içinde kuru öksürüğü oluyor ne tavsiye edersiniz
Teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
SAKIN o ilaclari kullanmayin..
Eski soru-cevaplari okuyun. |
|
Nahres
Üye Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir bey foruma bakıyorum ama bizim şikayetimize benzer birşey göremedim ne tavsiye edersiniz ne yapabiliriz hocam
|
|
TUUUB
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Kadir Bey öksürük tam geçiyor derken ilaçsız dün akşam kulağım ağrıyor diye ağlamaya başladı kızım.dolven verdim rahat uyusun diye.huzursuz uyudu üşüyorum deri sık sık,birde burnu gece su gibi aktı.bacak ağrısı olduğunu söyledi.şimdi beyaz burun akıntısı var.gece yine kulak ağrısı olcak sanırım.doktorlar bactrim yazmıyor desemde.illadin başladım.kulak ağrısı olunca sıcak havlu yap anne diyor.ağrısını hafifletiyor sanırım.ılık havlu zarar verir mi?ağrı olursa bactrim yok yerine eş değer ilaç var mı?kusura bakmayın çok yoruldum iki haftada hastalanıyor.Bu durum normal mi?kızım 98 cm,12,5 kg 43 aylık.kreşe gidiyor ikinci senesi.
|
|
TUUUB
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ateş yok dilde pas yok.sık kulak ağrısı ve öksürük rahatsız ediyor Üzülüyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Hemen Iliadin DAMLA baslayin...... Gunde:2x2'ser damla, her iki burun deligine damlatin. Her bir tarafa, sirt ustu yatar vaziyette, damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyip, obur tarafa damlatin.
3 gunden sonra; Serum Fiz ile (1 hafta) devam edin. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|