Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 16 Kas 2016 Saat 18:04
     Merhabalar hocam,
      6.5 yaşında 1. Sınıfa giden oğlumun geçen kış başlayan yazın ve hala devam eden burun akıntısı var .bazan yeşile bazan şeffaf akıyor ama hep var evin heryerine tuvalet kağıdı ruloları koyduk silsin diye .Svetshırtlerin kolları sümük içinde.Babası çok endişeleniyor KALICI BİR SORUN OLACAĞINI VEYA ALERJİK BİR DURUM olabileceği konusunda .Artık iyileşmesini ve nekadar daha sabretmemiz gerektiğini merak ediyor.
     Doktora götürmesine izin vermiyorum başımıza olmadık işler açılacak lütfen hocam Oğlum sizin teşhis ve tedavilerinizle bu yaşa geldi .Kurcalamak istemiyorum.
     Rica etsem bu konuyu eşime biraz detaylı anlatabilirmisiniz?Ben sizden edindiğim bilgileri aktarma konusunda pek başarılı olamıyorum

Düzenleyen kıvanç - 16 Kas 2016 Saat 18:45
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2016 Saat 18:53
Eger, tahsil hayatinin, ilk 2 senesi bitiyorsa, bu hastalikli devrelerin sonuna geldiniz demektir.
Bol bol Serum fiz ile burun temizligi yapin.
Bu konu ile ilgili eski makale ve soru-cevaplari okuyun.
Hayat boyu kullanacagi bagisiklik bu yaslarda bu sekilde gelisiyor..
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2016 Saat 20:23
Hocam 3.5 yaşındanberi anaokulunda , okulda bu 4. Senemiz.Bebekken ablasının okuldan taşıdığı mikroplarla olduğu hastalıklar hariç.
Ben tüm yazılarınızı 2012 yılından beri hatim ettimde .....
Bu çocuk çok inatçı deniz suyu sıktırmıyor , hertürlü deniyorum.
Uyurken burnuna mercimek kadar SİCCNASAL sürebiliyorum birde cold mix   yakasına.
Ödevlerini yaptırırken bile göbeğim çatlıyor .
Çocuğuma nasıl söz geçirebilirim?

Düzenleyen kıvanç - 16 Kas 2016 Saat 20:33
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2016 Saat 04:00
SABIR, sabir..... Aynen devam edin. Sicak su buhari da iyi gelir.
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 22:44
    Merhabalar Hocam oğlumun(6.5 yaşında) burun akıntısı iyice koyulaştı hatta okulada serum fiz. Bıraktım hemşireye üç kez damlatsın diye, bende sıkıyorum deni suyu fakat okuldan alırken çok başının ağrıdığını ,boğazınında acıdığını söyledi şuan uykusunda bile başını tutuyor , inliyor, ateş yok. iliadin damlattım uyurken ne kadar gittiyse .horluyor ve dudakları kuruyor(uyurken cap stic sürüyorum).dili pembe .ağzı kokuyor ama burun tıkalı diye olsa gerek.Ağrı kesici içmiyor.
Ne yapmalıyım ?

Düzenleyen kıvanç - 02 Ara 2016 Saat 22:57
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 23:12
Butun ates dusurucu ilaclar, bas agrilarina da iyi gelirler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.