|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2016 Saat 19:35 |
Sayın hocam yaklaşık 3 hafta önce 58 aylık olan kızımın yanağını sivri sinek ısırmıştı ve ben fenisitil sürdüm çok değil kaşındığı zaman birkaç sefer sürdüm. yalnız sinek ısırığı geçti fakat ısırdığı o yerde hafif kahverengilik kaldı biz görünce anlıyoruz geçmedi. hatta tatile gittik çocuk bronzlaştı ama yüzündeki o sinek ısırığının kahverengiliği gitmiyor bu leke geçer mi ilk defa böyle bir iz pususuna rastladım çocukken bizide sinek ısırır dı ama leke felan kalmazmazdı ilk etapta kırmızı hafif şişlik vardı sonra kahverengi renge dönüştü şimdi de gölge gibi ince bir kahverengi leke var bu geçer mi danışmak istedim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamanla gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|