|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2016 Saat 12:35 |
Merhaba hocam.
Bugün oğlumun 18 ay kontrolü vardı. Doğuştan hep sağ tesisleri şişti. Ve her gittiğimizde doktor normal olduğunu söylüyordu. Bu kontrolde fıtık şüphesiyle ultrason istedi. Sonuç şöyle: "Sağ hemiskrotumda yaklaşık 54x30mm boyutunda düzgün konturlu inguinal kanala doğru hafif uzanımı olan anekoik kistik alan mevcuttur" Bunun üzerine çocuk cerrahına yönlendirildik. Hidrosel olduğunu 1 yaşından sonra inmeyecegini yumurtalara zarar vermemesi için ameliyat olması gerektiğini söyledi. Sizin yazilarinizda da bir hastalık dahi olmadığı cerrrahi müdahaleye gerek olmadığını okudum. Ne yapabiliriz? 18 aydan sonra düzelmez mi? Bekledikçe yumurtalar zarar mı görür? Doktor ameliyatın çok kolay olduğunu beklelememiz gerektigini söyledi. Eşim hemen yaptıracak ama ben size danışmak istedim. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok iri olanlar haric, ameliyat gerekmez.. Sislik; Ceviz buyuklugunden fazla ise, ameliyat ettirin.
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Bize ameliyat yolu gözüküyor galiba
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|