Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Su çiçeği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSu çiçeği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemfurkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Su çiçeği
    Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 20:02
Hocam oğlum 5 yasında Dr goturmedim ama şu çiçeği olduğunu anladım.karninda 4-5 tane sırtında 2-3 tane birazda kolunda var.asisini oldu.bunlar daha artacak mı.ilaca basliyimmi yoksa bekliyim artarsa mi basliyayim.birde keyfi iyi olursa krese yollasam olurmu yoksa zararlı mı  olur.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 20:50
Asili cocuklarda; nadiren de olsa, Sucicegi olabiliyor..
Bu tip cocuklarda dokuntuler; 8-10 taneyi gecmez..
Zovirax (veya Asiviral) surup,  4 saatte 1 olcek verin, gece 04:00 civarindaki dozu vermeyin. Ilaci bitirin.
Banyo yaptirin, kasintilarini giderir.. Ozel bir "diyet" de yoktur, SAKIN, yaslilari dinlemeyin. Onlar ne derse, tam tersini yapin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 21:08
Krese gidebilirmi hocam.birde bitanesi ustu kabuk iltihaplı gibi acıyor diyo.ona krem yapayım mı siz yazmistiniz birine adini hatırlayamadım 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 21:21
SADECE: bir kulak cubugu ile, Mersol veya Batticon surun... Dokuntuler kabuk tutana kadar bulastiricidir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 21:44
Hocam ben küçükken suçiçeği gecirmisim.izi bile var.suan 5 haftalık hamileyim.oglumdan gecmez degilmi.test yapılıyormuş galiba yaptırmanız gerekir mi.panik oldum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2016 Saat 07:10
Sucicegi; hayat boyu 1 defa olur. Siz bir daha gecirmezsiniz...
NOT: Tabi size; Sucicegi tanisi dogru kondu ise!!!
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2016 Saat 20:20
Hocam oğlumun suçiçeği artmadi.3 gundur ilacını kullaniyor.aklovir.yaralari kabuk baglayanda var.hala içi su dolu olan.pazartesi krese yollasam olurmu.kendisine veya arkadaşlarına zararı olurmu.kasinti yok.hep banyo yaptırdım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2016 Saat 01:25
Maalesef; bu isler pazarlik ile olmuyor..... Olsa, dukkan sizin...
Dokuntulerde "kabuklanma" basladiginda, bulasicilik gecer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.