|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2016 Saat 20:02 |
Hocam oğlum 5 yasında Dr goturmedim ama şu çiçeği olduğunu anladım.karninda 4-5 tane sırtında 2-3 tane birazda kolunda var.asisini oldu.bunlar daha artacak mı.ilaca basliyimmi yoksa bekliyim artarsa mi basliyayim.birde keyfi iyi olursa krese yollasam olurmu yoksa zararlı mı olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asili cocuklarda; nadiren de olsa, Sucicegi olabiliyor.. Bu tip cocuklarda dokuntuler; 8-10 taneyi gecmez.. Zovirax (veya Asiviral) surup, 4 saatte 1 olcek verin, gece 04:00 civarindaki dozu vermeyin. Ilaci bitirin. Banyo yaptirin, kasintilarini giderir.. Ozel bir "diyet" de yoktur, SAKIN, yaslilari dinlemeyin. Onlar ne derse, tam tersini yapin.
|
|
![]() |
|
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Krese gidebilirmi hocam.birde bitanesi ustu kabuk iltihaplı gibi acıyor diyo.ona krem yapayım mı siz yazmistiniz birine adini hatırlayamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE: bir kulak cubugu ile, Mersol veya Batticon surun... Dokuntuler kabuk tutana kadar bulastiricidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Hocam ben küçükken suçiçeği gecirmisim.izi bile var.suan 5 haftalık hamileyim.oglumdan gecmez degilmi.test yapılıyormuş galiba yaptırmanız gerekir mi.panik oldum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sucicegi; hayat boyu 1 defa olur. Siz bir daha gecirmezsiniz... NOT: Tabi size; Sucicegi tanisi dogru kondu ise!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Hocam oğlumun suçiçeği artmadi.3 gundur ilacını kullaniyor.aklovir.yaralari kabuk baglayanda var.hala içi su dolu olan.pazartesi krese yollasam olurmu.kendisine veya arkadaşlarına zararı olurmu.kasinti yok.hep banyo yaptırdım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef; bu isler pazarlik ile olmuyor.....
Olsa, dukkan sizin... Dokuntulerde "kabuklanma" basladiginda, bulasicilik gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|