|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mucize
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: iştahsızlık/beslenmeGönderim Zamanı: 31 Tem 2016 Saat 00:25 |
|
Merhaba Kadir Hocam,
Oğlum anne sütü alıyor ve ek gıda ile besleniyor.Süt protein alerjisi var ve süt içmiyor.Zaten alerjinin olduğunu anlayana kadar içirmeye çalıştığım zamanlarda katiyen istemiyordu.Ek gıdayı da uğraşlar sonucu zar zor yediriyorum.Yemeklerine bol kıyma katıyorum ve asla yoğurt ilavesiz yemiyor. Bugünlerde ise anne sütünü dahi içmek istemiyor ve birşey yediremiyorum. Yedirdiğimde, sabahları sebze yemeği (bisküvi yumurta hiçbir şekilde yediremiyorum), gün içinde yoğurt, meyve, akşam tekrar sebze yemeği. Oğlum tam 9 aylık.3 kg 50 cm doğdu.Şu an ise 8.5kg ve 71cm.Persnetil tablosuna baktığımda 310gr kadar eksiği var ve 1 cm uzun. Bu durumu değerlendirirseniz çok memnun olurum. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2016 Saat 06:05 |
|
Cok safsiniz.... "Sut proteinine allerjisi" olan bir cocuk; NASIL YOGURT YER!!! Yogurt, maydonozdan mi yapiliyor?? Sutu buz gibi soguk verin.. Allerjisi filan yok, Turk doktorlari boyle bir yerlerinden uydururlar.
|
|
![]() |
|
Mucize
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2016 Saat 23:16 |
|
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
Durumun ben de farkındayım ve anlam veremiyorum.Çünkü süt içtiğinde (içmiyor da, yanlışlıkla içtiğinde) ağzının kenarlarında, çenesinde sağ gözünün altında minik minik bi sürü sivilce çıkıyor ve yoğurt yediğinde bu olay olmuyor.O nedenle kendim alerjisi vardır diye düşünüyordum.Test yaptırmadım.Umarım denemelerim sonucunda birgün süt içmeye başlar. Saygılar... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|